Saint Laurent cipela o kojoj svi govore dostupna i u BiH - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Saint Laurent cipela o kojoj svi govore dostupna i u BiH

Tekst:

Emina Smaka

MODNE VIJESTI
7.1.2024.

Svijet u kojem se elegancija susreće s odvažnošću bismo nazvali Saint Laurent svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Brend čiji ekskluzivitet i status iconic nikada ne jenjava, ne prestaje da nam donosi komade koje želimo imati u svom garderoberu godinama. 

Ovih dana svi govore o Saint Laurent cipelama, komad obuće koji se ističe kao apsolutni sinonim luksuza - Saint Laurent Lee cipela. Nije riječ samo o običnom paru cipela, to je remek - djelo koje osvaja srca modnih entuzijastica diljem svijeta. 

 High street brendovi su već izbacili svoje reprodukcije ovih iconic cipela, što znači da je opšta omamljenost njima počela. Kada smo ih ugledali na NET -  A - PORTER stranici, dostupnoj u BiH znali smo da će vas ova vijest obradovati. 

 Saint Laurent Lee cipele 

 Lee cipela predstavlja spoj profinjenosti i odvažnosti - sa svojim četvrtastim vrhom, geometrijskim šiljastim potpeticama okupanim u metal koji se presijava na zlato i tankim remenom sa zlatnom kopčom. 

Dolaze u 3 boje, ali najviše se izdvaja duboka burgundi boja, koja neodoljivo privlači poglede. Crna i smeđa varijanta također su dostupne, pružajući raznolikost za različite prigode i stilove odijevanja.

 


 

Saint Laurent, brend koji stoji iza ove čarobne cipele, sinonim je za sofisticiranost i odvažnost u modnom svijetu. Njihova Lee cipela nije izuzetak, to je investicija koja ne samo da prati trendove, već ih i postavlja. Bez obzira na modnu sezonu ili priliku, ovaj komad obećava ostati trajno atraktivan, dodajući dodir luksuza svakom koraku.

 

* * * 
Naslovna fotografija: @ingridwilkinson
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno