Mirna Dizdarević Rogić je za vjenčanje birala nešto drugačiju kreaciju domaćeg brenda. Otkrila nam je detalje. - Bonjour...

Mirna Dizdarević Rogić je za vjenčanje birala nešto drugačiju kreaciju domaćeg brenda. Otkrila nam je detalje.

Tekst:

VJENČANJA
2.6.2021.

​​​​​​​Mirna Dizdarević Rogić sebe opisuje kao odanu, detaljnu i upornu osobu u što smo se uvjerili kroz brojne razgovore koje smo vodili s ovom kreativnom damom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim o domaćoj kinematografiji, s Mirnom smo razgovarali i o njenom gastro blogu Mislim, dakle kuham, gdje ćete pronaći nešto drugačiji, intimniji i zabavniji pristup gourmet temama. 

Kad smo, pretražujući društvene mreže na profilu ove filmske redateljice uočili bijelu, sako haljinu koju je nosila na dan svog vjenčanja, instant smo poželjeli saznati sve o njoj.
Mirna je svoje povjerenje pri odabiru i kreiranju vjenčane haljine povjerila domaćem, modnom brendu Mateyaneira, a u razgovoru s njom saznali smo da je i Dino birao dizajn upravo ovog omiljenog dvojca. Za artikle s Mateyaneira etiketom vežu se epiteti minimalističkog, ali pamtljivog dizajna, zanimljiva dizajnerska rješenja i materijali koji daju posebnost cijeloj priči.

***

Bijela haljina koju ste nosili na dan vjenčanja zapravo je kreacija vaših prijateljica, modnog dvojca Mateyaneira. Jeste li im u potpunosti prepustili ideju za dizajn i boju ili ste „imali svoje prste“ u cijeloj priči?

Da, bijela sako haljina je kreacija dvije prekrasne i uspješne žene, koje stoje iza brenda Mateyaneira. Obzirom da sam jako detaljna i znam tačno šta želim, Mateji i Neiri sam došla sa poprilično jasnom idejom. Sve što je došlo poslije sam u potpunosti prepustila njima i haljina je nadmašila sva moja očekivanja.

Foto: Vladan Gavrić (Vlasta Weddings)

Obzirom da se dobro poznajete, koliko im je trebalo za nastanak haljine i je li ona odraz vašeg osobnog pečata? Kako biste ju vi opisali?

Za nastanak haljine je trebalo nešto duže samo iz razloga što smo godinu dana čekali da vidimo kada ćemo se uopće vjenčati. Materijal sam izabrala već prošle godine i znali smo već tada kako će sve izgledati, a za samu haljinu, i probe, trebalo je par tjedana.

Ova haljina je baš ja.
Sakoe obožavam i imam ih u svim bojama i od raznih materijala i nisam htjela da imam samo običnu haljinu. Htjela sam da imam haljinu koju ću moći nositi i poslije i koju ću moći nositi kao sako. Mislim da se ta ideja svidjela i Neiri i Mateji, jer održiva moda je budućnost.
Za mene je kvalitet uvijek bitniji od količine, i što sam starija mnogo mi je draže imati par komada koji su super kvalitetni, koje ću nositi godinama, u raznim prilikama i na razne načine.

Elegantne, nude cipele i ženstveno raspuštena kosa upotpunili su bijelu, statement haljinu koju je ova 29-godišnja redateljica birala za vjenčanje

Foto: Vladan Gavrić (Vlasta Weddings) 

Jeste li još kao djevojčica maštali da se udate u baš takvoj haljini ili su se vaše zamisli s godinama promijenile?

Nikada nisam sanjala o svom vjenčanju i nisam bila jedna od onih djevojčica koje sanjaju o velikoj pufnastoj haljini. Imam svoj stil koji bi okarakterizirala kao minimalizam i nisam htjela nikako drugačije da bude i na naš posebni dan. Da sam imala bilo koju drugu haljinu, ne bi bila komotna u njoj i mislim da bi se to i vidjelo.

Foto: Vladan Gavrić (Vlasta Weddings) 

Vaš suprug Dino je također izgledao elegantno na dan vjenčanja. Tko se pobrinuo za njegov styling?

Moj suprug je otprilike znao kakav materijal i boju želi, a ostalo smo prepustile Neiri i Mateji, uz naravno, moje budno oko.

***

Naslovna fotografija: Vladan Gavrić (Vlasta Weddings) 
Razgovarala: Ana Bošnjak 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno