Meghan Markle će dizajnirati modnu kolekciju. Donosimo sve detalje

MODNE VIJESTI
31.7.2019.

Ovaj je tjedan uistinu u znaku vojvotkinje od Sussexa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su svi mediji pisali o njenoj ulozi gošće urednice novog broja britanskog Voguea koji donosi priče o sjajnim damama koje potiču promjene u modernom svijetu i njenom iskrenom i jako inspirativnom intervjuu s Michelle Obamom, danas je objavljeno da Meghan ima još jednu itekako važnu ulogu u modnoj industriji. 

 

Naime, kako otkriva jedan od suradnika kraljevske obitelji, novinar Omid Scobie, Meghan je u novom izdanju Vogue magazina, otkrila i da priprema capsule modnu kolekciju u suradnji s američkom dizajnericom, Misha Nonoo, te retail brendovima, Marks and Spencer (M&S), Jigsaw, John Lewis & Partners. Kolekcija je kreirana kako bi podržala rad dobrotvorne organizacije Smart Works, s kojom Meghan već od ranije surađuje i podržava njihov rad.

 


Za svaki predmet koji kupi kupac, jedan će se donirati u dobrotvorne svrhe. Ne samo da to omogućuje da budemo dio priča i drugih ljudi, nego nas i podsjeća da smo svi zajedno u ovome.“ - komentirala je MeghanOrganizacija Smart Works, podržava nezaposlene žene da steknu vještine i samopouzdanje za uspjeh na razgovorima za posao, povratak na posao, ali i promjenu načina života. Ne sumnjamo da će kolekcija brzo ukrasti simpatije i biti sastavljena od basic komada kojima Meghan i sama vjeruje i često bira - plisirane suknje, midi haljine, baloneri,odijela i vječna mala crna haljina.
Veselimo se rezultatima ove modne priče koja ima i odličnu poruku i cilj. 


 

MODNE VIJESTI , 31.7.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno