Louis Vuitton: Kožna torba za ručak - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Louis Vuitton: Servirajte unikatan stil kroz kožnu torbu za ručak

Tekst:

Arijana Bošnjak

MODNE VIJESTI
14.1.2024.

Pharrell Williams je novi kreativni direktor Louis Vuitton modne kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Umjetnik je donio svježu perspektivu u brend i kreirao uspješne kolekcije u koje je utkao svoj unikatan potpis – spoj streetwear estetike, hip – hop utjecaja i vibrantnih boja. Sve to je poseban odjek napravilo kod mlađe publike pa je Louis Vuitton s Pharrellom na čelu doživio pravi revival.

 Pharrell je u posljednjoj kolekciji Proljeće/Ljeto 2024 izbacio jedan intrigantan model torbe koji nepogrešivo prikazuje njegovu estetiku i zaigranost. Louis Vuitton lunch bag novi je dodatak njegovom već bogatom dizajnerskom opusu.


Louis Vuitton lunch bag

Izrađena s upečatljivim logom ove modne kuće, u mekanoj narančastoj koži i s plavom kopčom koja donosi energičan komplementarni kontrast boja, ova torba predstavlja zaigrani modni dodatak, koji donosi zabavu, ali i intrigu u modni svijet.

Neki ju vide kao komentar na društvo opsjednuto luksuznim brendovima (do te mjere da bismo nosili i brendirane torbice za ručak), drugi pak kao pametan način da se visoka moda približi masama. Možda je ipak jednostavna prezentacija umjetnikove mašte i kreativnosti?


Foto: @hypebeaststyle

Foto: @hypebeaststyleŠto god bilo, ova torba nas podsjeća na to da čak i najbanalniji svakodnevni predmeti mogu postati luksuzan komad sa stilom i karakterom. Ovo je samo još jedan pokazatelj Pharrellove estetike, koja stavlja fokus na inkluzivnost, probijanje granica i slavljenje svakodnevice.

Torba će biti upečatljiv modni dodatak, bilo da u njoj imate sav trenutni sadržaj vaše torbe ili zaista u njoj ponesete ručak.


Foto: @hypebeaststyle

Foto: @hypebeaststyle

* * *
Naslovna fotografija: @hypebeaststyle

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno