Louis Vuitton: Luksuzni modni brend otvara prvi hotel na aveniji Champs - Elysées - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Louis Vuitton: Luksuzni modni brend otvara prvi hotel na aveniji Champs - Elysées

Tekst:

Arijana Bošnjak

MODNE VIJESTI
29.12.2023.

Louis Vuitton, renomirana francuska modna kuća osnovana još 1854. godine, proslavila se luksuznim komadima od kože, s njihovim ikoničnim monogramom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nakon što su diljem svijeta proširili svoj posao i na restoransku scenu, brend otvara svoj prvi hotel u Parizu, na aveniji Champs - Élysées, potvrđujući diverzifikaciju luksuznog modnog brenda u sektor hotela.

 Hotel će se smjestiti na lokaciji bivšeg sjedišta HSBC banke, koja je prije toga bila hotel otvoren za potrebe Universelle izložbe 1900. godine. Otvaranje Louis Vuitton hotela očekuje se 2026. godine, a tijekom radova fasadu će krasiti njihov kultni kovčeg sa slavnim monogramom.

Hotel će u ponudi imati jedan od najvećih Louis Vuitton dućana na tom području, a kao izuzetno luksuzna destinacija, svojim će posjetiocima nuditi posebno iskustvo s pogledom na Eiffelov toranj, Champs - Élysées i Arc de Triomphe. Osim toga, u hotelu ćete pored restorana, kafića i trgovine ispunjene kultnim čokoladnim delicijama, moći uživati i u izložbama.

 Radujemo se vidjeti interijer i ponudu ove lokacije stvorene za sve ljubitelje luksuza, a do tada će svu pažnju plijeniti veliki kovčeg koji je već mnogima postao omiljena kulisa za fotografiranje.

* * *
Naslovna fotografija: @roxyfoxy2002

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno