Želite do Londona, Pariza ili Venecije za 40€? Mi znamo kako! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Želite do Londona, Pariza ili Venecije za 40€? Mi znamo kako!

Tekst:

Emina Smaka

PUTOVANJA
11.4.2022.

Nakon duge zime i restrikcija vezanih za Corona virus, slobodno možemo reći da smo se svi zaželjeli putovanja, posebno onih povoljnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Upravo zbog toga smo pretražili najpovoljnije letove iz Sarajeva za neke od najpopularnijih turističkih destinacija. Naš izbor je bio Wizz Air aviokompanija, gdje su nas cijene letova oduševile, te smo pronašli 3 lokacije idealne za vikend putovanje. Bitno je znati da su cijene karata promjenjive, te da ih morate pažljivo provjeriti, ali i obratiti pažnju na veličinu kofera. Mi smo birali datume od 20.5. do 18.6.2022., vi naravno dodajte datume koji vama najbolje odgovaraju. U nastavku donosimo tri 'wow' destinacije čije se povratne karte kreću od 40€. 


Foto: Pexels.com


Pariz, Francuska 

Glavni grad Francuske, bogat historijskim i arhitektonskim naslijeđem, prekrasnim vrtovima, knjižarama, te poznat kao jedan od najromantičnijih gradova na svijetu. Glavno arhitektonsko obilježje Pariza i najveća turistička atrakcija je Ajfelov toranj, a ljubiteljice mode znaju da je Pariz i jedna od lokacija za održavanje Sedmice mode. Na Wizz Air stranici smo pronašli ponudu od 40 € po osobi u oba pravca. Link za rezervaciju leta pronaći ćete ovdje

 


Venecija, Italija

Venecija je jedna od omiljenih mjesta u Italiji za mnoge turiste. Sagrađena je na grupi malih otoka koji su povezani kanalima i s više od 400 mostova, što zaista kreira nezaboravan pogled na grad. Naziva se još i gradom ljubavi, a na Wizz Air stranici smo pronašli ponudu od 35 € po osobi u oba pravca. Ovdje možete pronaći link za rezervaciju leta. 

 


London, Engleska 

London je glavni i najveći grad u Engleskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu. Također je jedan od svjetskih metropola s velikim utjecajem umjetnosti, kulture, mode, zabave, mode i turizma. Mnogima je na wish listi za posjetiti, a oni koji jesu ostaju opčinjeni svim iskustvima koja dožive. Na Wizz Air stranici smo pronašli ponudu od  21 € po osobi u jednom pravcu. Link za rezervaciju vas čeka ovdje

 


Sretan put! 

* * * 
Naslovna fotografija: Pexels.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno