Od ovog mjeseca iz Mostara direktno letimo za 3 nove lokacije u Italiji - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Od ovog mjeseca iz Mostara direktno letimo za 3 nove lokacije u Italiji

Tekst:

Emina Smaka

PUTOVANJA
11.5.2024.

Mostar, grad bogate historije i nevjerojatne ljepote, sada otvara svoja krila prema novim avanturama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Zahvaljujući lansiranju novih letova od strane talijanske aviokompanije Sky Alps, Mostarci i putnici koji posjećuju ovaj grad sada imaju priliku da istraže 3 fantastične destinacije u srcu Italije: Bari, Veronu i Rim
Ova nova mogućnost odličan je razlog za istraživanje različitih gradova, kultura i gourmet čarolija. 

 

Šarmantni Bari 

Bari, biser Jadranskog mora, poziva putnike da otkriju njegove uske uličice, šarmantne trgove i bogatu gastronomsku ponudu. Od šetnje duž obale do istraživanja povijesne jezgre grada, Bari nudi nezaboravno iskustvo koje će zadovoljiti sva osjetila. 

 Ljubav u Veroni


Verona, grad ljubavi i umjetnosti, poziva putnike da zakorače u svijet Shakespearove "Romea i Julije" i uživaju u raskoši njegove arhitekture. 

 Zalazak sunca u Rimu 

Rim, vječni grad, srce Italije, pruža putnicima nezaboravno iskustvo bogate povijesti, kulture i gastronomije. Od posjeta Koloseumu i Forumu Romanumu, do uživanja u autentičnoj rimskoj kuhinji na skrivenim trgovima. 

 Putovanje iz Mostara do Italije nikada nije bilo lakše i uzbudljivije zahvaljujući novim letovima Sky Alpsa koje možete pogledati na njihovoj stranici. Ukoliko pak želite letjeti iz Sarajeva na druge lokacije pripremili smo i taj vodič. 

* * * 
Naslovna fotografija: @maysabarros__

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno