LEGO setovi koji će dati karakter svakom interijeru. Ovo je naših 8 favorita. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

LEGO setovi koji će dati karakter svakom interijeru. Ovo je naših 8 favorita.

Tekst:

Arijana Bošnjak

DIZAJN SAVJETI
4.1.2024.

LEGO je svijet koji je prerastao svoju tradicionalnu ulogu kreatora dječjih igračaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Njihove kreacije evoluirale su i u neke sofisticiranije komade stvorene za odrasle. Cvijeće, ikonične svjetske znamenitosti, gradovi i dekoracije poput klavira nisu stvorene samo za igru nego su postale i način kako da kroz interijer pokažete dozu svoje zaigranosti, ali i provedete kvalitetno vrijeme sa svojim najbližima.

 Sve dok AI LEGO kreacije poput figure Anne Wintour ili Gucci torbice ne postanu stvarnost, slažemo druge originalne setove koji se mogu uklopiti u svaku estetiku.

Bilo da želite unijeti dašak rock'n'roll estetike, profinjeni šarm Pariza ili opuštajuće elemente iz prirode, LEGO ima kreaciju stvorenu za vas. Kultna ikona benda Rolling Stones – crveni jezik i sofisticirani klavir govorit će o vašim interesima poput ljubavi prema glazbi.

 Volite li pak putovanja, tu su setovi kao što je Eiffelov toranj, Coloseum ili kultni skyline New Yorka i Singapura. Osim toga, tu su i poznata umjetnička djela kao što je Hokusai: Veliki Talas, koja će zamijeniti klasične slike na zidu.

Na ovaj način u interijeru ćete imati unikatne dekoracije koje su pokretač razgovora o vašim interesima, putovanjima, ljubavi prema umjetnosti ili mjestima koja su na vašoj bucket listi.

 Ako je na vašoj listi jednostavno kuća okupana cvijećem koje ne zahtijeva nikakvu brigu, idealan izbor su LEGO cvjetni aranžmani. Nas su osvojile klasične crvene ruže jednako koliko i upečatljivi sukulenti u jarkim tonovima. Kada smo kod jarkih tonova, živost će u dom unijeti šarene ptice na zidu, a za prave poznavatelje flore, predlažemo cvijet Rajska Ptica koji će zauvijek biti u punom cvatu.


Ovo su naši LEGO favoriti za svaki interijer


* * *
Naslovna fotografija: @selsbrick

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno