Kroz razigran lookbook mama i kćer su predstavile jesensku COCOPAT kolekciju torbi

MODNE VIJESTI
9.11.2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cocopat je bh.brand torbi koji je simpatije brojnih dama već dobio zahvaljujući elegantnom dizajnu svojih torbi i dostupnošću u raznim nijansama i uzorcima. „Već se zna da su COCOPAT torbe sinonim za kvalitet, na kojem konstantno radimo i sa svakom kolekcijom dokazujemo same sebi da smo svake godine sve bolje. Ono što nas izdvaja iz mase je i divna priča moje mame i mene, o obiteljskom poslu. Htjele smo da ljubav bude 'highlight' naše nove kolekcije, a Maja Topčagić je shvatila o čemu govorimo i sve ono što smo zamislile provela je u djelo. Snimanje je bilo čista zabava! Bile smo svoje i ona je uspjela uhvatiti najbolje trenutke. Za make- up je zadužena divna Martina Zelenika, a stajling potpisuje Cocopat.“ - otkrila nam je Patricia Kordić, jedna od osnivačica branda Cocopat.
 „Jesen je naše omiljeno godišnje doba kada smo najviše inspirirane. Mislim da se to može vidjeti i u bojama koje prevladavaju u novoj kolekciji -puno zlatne, bordo, ljubičaste i zelene. U novoj kolekciji okupili smo na jedno mjesto sve naše bestseller modele:
#model Hana - velika torba za svaki dan, za poslovne žene  i one kojima uvijek fali mjesta u torbi;
#model Iva - jedan od naših bestsellera iz ove godine, osvojila je sve neobičnim dizajnom, a radili smo je u dvije nove kombinacije boja;
#model Una - šta reći o mini torbici koju mora imati svaka trendsetterica? Unu smo predstavili našoj publici u proljeće, a sa sigurnošću mogu reći da je najviše naručivan model torbe u zadnjih 5 mjeseci.

cocopat modamo lookbook 11

Također, predstavili smo i novi model - Sofia. Srednje je veličine, idealno je došla da popuni mjesto između velikih i malih torbi. Radili smo je u tri kombinacije boja, a mi ćemo je nositi u svakodnevnim varijantama.“ – nadodala je.
Lookbook nove kolekcije pogledajte u nastavku.
„Inspiriraju nas stvarne djevojke, djevojke iz susjedstva, žene, majke, sestre, sve one sa kojima se svi mogu poistovjetiti. Zato smo odlučili da dvije stvarne žene predstave novu kolekciju.“


PreviousNextFoto: Maja Topčagić

MODNE VIJESTI , 9.11.2016.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno