Kroz razigran lookbook mama i kćer su predstavile jesensku COCOPAT kolekciju torbi

MODNE VIJESTI
9.11.2016.

Cocopat je bh.brand torbi koji je simpatije brojnih dama već dobio zahvaljujući elegantnom dizajnu svojih torbi i dostupnošću u raznim nijansama i uzorcima. „Već se zna da su COCOPAT torbe sinonim za kvalitet, na kojem konstantno radimo i sa svakom kolekcijom dokazujemo same sebi da smo svake godine sve bolje. Ono što nas izdvaja iz mase je i divna priča moje mame i mene, o obiteljskom poslu. Htjele smo da ljubav bude 'highlight' naše nove kolekcije, a Maja Topčagić je shvatila o čemu govorimo i sve ono što smo zamislile provela je u djelo. Snimanje je bilo čista zabava! Bile smo svoje i ona je uspjela uhvatiti najbolje trenutke. Za make- up je zadužena divna Martina Zelenika, a stajling potpisuje Cocopat.“ - otkrila nam je Patricia Kordić, jedna od osnivačica branda Cocopat.
 „Jesen je naše omiljeno godišnje doba kada smo najviše inspirirane. Mislim da se to može vidjeti i u bojama koje prevladavaju u novoj kolekciji -puno zlatne, bordo, ljubičaste i zelene. U novoj kolekciji okupili smo na jedno mjesto sve naše bestseller modele:
#model Hana - velika torba za svaki dan, za poslovne žene  i one kojima uvijek fali mjesta u torbi;
#model Iva - jedan od naših bestsellera iz ove godine, osvojila je sve neobičnim dizajnom, a radili smo je u dvije nove kombinacije boja;
#model Una - šta reći o mini torbici koju mora imati svaka trendsetterica? Unu smo predstavili našoj publici u proljeće, a sa sigurnošću mogu reći da je najviše naručivan model torbe u zadnjih 5 mjeseci.

cocopat modamo lookbook 11

Također, predstavili smo i novi model - Sofia. Srednje je veličine, idealno je došla da popuni mjesto između velikih i malih torbi. Radili smo je u tri kombinacije boja, a mi ćemo je nositi u svakodnevnim varijantama.“ – nadodala je.
Lookbook nove kolekcije pogledajte u nastavku.
„Inspiriraju nas stvarne djevojke, djevojke iz susjedstva, žene, majke, sestre, sve one sa kojima se svi mogu poistovjetiti. Zato smo odlučili da dvije stvarne žene predstave novu kolekciju.“


PreviousNextFoto: Maja Topčagić

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour

Podijeli:

Posljednje objavljeno: