Jessica Alba se vraća na male ekrane! Znamo kada njen akcijski film stiže na Netflix. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Jessica Alba se vraća na male ekrane! Znamo kada njen akcijski film stiže na Netflix.

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
25.5.2024.

Jessica Alba, poznata po svojoj nevjerojatnoj glumačkoj vještini i karizmi, vraća se glumi, a mi jedva čekamo vidjeti kako se snašla u još jednom filmu akcijskog žanra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Svoju je karijeru započela kao tinejdžerska senzacija, s ulogama u kultnim filmovima kao što su Honey, Sin City i Fantastic Four te nezaboravna serija Dark Angel.

 Glumica se nakon nekoliko godina u poduzetničkim vodama, u kojima je kreirala sada već renomirani brend The Honest Company, odlučila povući s pozicije glavne kreativne direktorice i vratiti se svojim korijenima - na filmsko platno.


Foto: @jessicaalbaNjen novi film - Trigger Warning, najavljen je kao uzbudljivi akcijski triler koji na Netflix stiže 21. 6. 2024., u kojem glumica tumači lik specijalne komandosice Parker.

 Na aktivnoj je dužnosti u inozemstvu kada prima tragične vijesti o iznenadnoj smrti svog oca. Vraćajući se u rodni grad, Parker nasljeđuje obiteljski bar i pokušava saznati što se zapravo dogodilo njenom ocu. Ponovno se povezuje sa svojim bivšim dečkom, sada šerifom Jessejem (Mark Webber), njegovim bratom Elvisom (Jake Weary) i njihovim moćnim ocem, senatorom Swannom (Anthony Michael Hall).

Nesigurna kome može vjerovati, Parker koristi svoje vojno znanje i sposobnosti kako bi se suočila s opasnostima. Parker se upušta u borbu za pravdu i pokušava ispraviti ono što je pošlo po zlu u Swann Countyju.

Ovaj napeti film donosi uzbudljivu priču o gubitku, osveti i neustrašivoj borbi za istinu. Iako vam se ovo možda čini kao tipična američka akcija, s radnjom kakvu smo imali priliku vidjeti već više puta, vjerujemo da će njena karizma doprinijeti ovom filmskom ostvarenju i zadržati vas ispred malih ekrana.

* * *
Naslovna fotografija: @jessicaalba

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno