4 prijedloga za jesensko putovanje s prijateljicama - BONJOUR.ba - bh.lifestyle magazin

4 prijedloga za jesensko putovanje s prijateljicama

PUTOVANJA
19.9.2019.

Iako su dani ljetnog odmaranja na plaži polako iza nas, pred nama je još jedna odlična jesenska sezona koja znači istraživanje gradova uz značajno manji broj turista nego ljeti, pristupačnije cijene, uživanje u hrani koja će oduševiti vaše nepce, novo ruho prirode, ali i primamljive festivale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jesen za razliku od iznimno visokih ljetnih temperatura nudi bolje uvjete za outdoor aktivnosti - uživanje u svježem zraku, šetnjama i istraživanje skrivenih uličica. Osim toga, ljeti smo često vezani uz plažu – jesen motivira na istraživanje muzeja, parkova i arhitekture grada te upoznavanje novih mjesta poput lokalca.

AMSTERDAM

Još uvijek ugodne dnevne temperature, idealne su za istraživanje ovog grada. Od stare jezgre, muzeja Van Gogh i Rijksmuseum preko kuće Ane Frank, tržnica i pubova pa sve do vožnji biciklom i kušanja tradicionalnih jela, Amsterdam nudi puno toga. 


SEVILLA

Ovaj čaroban grad na jugu Španjolske i glavni grad Andaluzije, uz bogatu povijest, flamenco, šaroliku gastronomiju, divnu klimu, arhitekturu i parkove koji oduzimaju dah, idealan je za jesensku bucket listu.


BUDIMPEŠTA

Mjesto na kojem ćete pronaći dvorac koji je uvršten na UNESCO listu, brojne kulturne festivale i sajmove, uživati u prekrasnoj arhitekturi, voziti se Dunavom, ali i kupati u termama u centru grada.



MUNCHEN

Uz Oktoberfest koji odlično dočarava bavarsku kulturu te kuhinju, ovaj srednjovjekovni grad ima i prekrasne gradske parkove, arhitekturu, staru gradsku jezgru, neodoljive tržnice, brojne pivnice…

PUTOVANJA , 19.9.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno