Jennifer Lopez i Ben Affleck: Donosimo fotografije sanjivog vjenčanja u Kaliforniji - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Jennifer Lopez i Ben Affleck: Donosimo fotografije sanjivog vjenčanja u Kaliforniji

Tekst:

Ana Rotim

VJENČANJA
2.9.2022.

Jennifer Lopez i Ben Affleck službeno su podijelili fotografije romantičnog vjenčanja u Kaliforniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nakon privatne ceremonije u Las Vegasu, Jennifer i Ben vjenčali su u krugu obitelji i prijatelja u Montecitu, na privatnom posjedu obitelji Affleck. Naime, prethodnog tjedna pažnju modnih kritičara Jennifer je ukrala objavom modnih izdanja s vjenčanja, a ovog puta hollywoodski par obožavatelje je oduševio bajkovitim fotografijama svadbene ceremonije.


Foto: onthejlo.com

Foto: onthejlo.com

U svom newsletteru Jennifer je podijelila brojne detalje s vjenčanja, poput toga da su za prvi ples odabrali pjesmu 'True Companion' od Marca Cohna koja, kako ona otkriva, na najbolji način dočarava ovu romantičnu priču. Sutradan gosti su bili pozvani na sanjivi doručak pokraj jezera, a Jennifer je podijelila da je cilj svakog dana bio dekoracijama dočarati jednu posebnu atmosferu.


Foto: onthejlo.com

Foto: onthejlo.com


„Moći voljeti nekoga tako da želiš biti bolji za njega i učiniti ga sretnim, jer davanje sreće i ljubavi postaje radosnije nego primanje“, poručila je Jennifer u svom biltenu uz poruku pjesnika Reinera Maria Rilkea da za ljubav treba biti spreman. Više fotografija ovog bajkovitog vjenčanja otkrijte u nastavku.


Foto: onthejlo.com

Foto: onthejlo.com

* * *
Naslovna fotografija: onthejlo.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno