Jennifer Lopez je za svoje vjenčanje birala 3 sanjive kreacije! Donosimo sve detalje. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Jennifer Lopez je za svoje vjenčanje birala 3 sanjive kreacije! Donosimo sve detalje.

Tekst:

Ana Rotim

VJENČANJA
24.8.2022.

U subotu, 20. 08. u krugu obitelji i bliskih prijatelja Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali su se na bajkovitoj lokaciji u Georgiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nakon što su prethodnog mjeseca imali intimnu svadbenu ceremoniju u Las Vegasu, Jennifer i Ben vjenčali su se na raskošnom imanju obitelji Affleck. Mladenkin izbor za svečani događaj bile su tri couture haljine koje potpisuje slavni američki brend – Ralph Lauren. Tijekom glavne ceremonije Jennifer je nosila sanjivu kreaciju izrađenu od petsto metara tkanine, dok su poseban šarm dali romantični detalji koji su se nalazili na dnu haljine. Naime, više od tisuću manjih rubaca izrezanih u volane krasili su donji dio vjenčanice i činili da cjelokupni look izgleda posebno.

 Za proslavu Jennifer je birala elegantne haljine od kojih jednu ukrašenu bogatim nizovima bisera, te strukiranu haljinu s dubokim dekolteom koju su krasili zanimljivi detalji sačinjeni od Swarovski kristala. Dizajn spomenutog brenda nosio je i Ben koji je za svoje izdanje odabrao smoking sako u bijeloj boji i klasične crne hlače, a look je upotpunio crnom mašnom. Veselimo se ostalim detaljima kao i fotografijama s vjenčanja.

 

* * *
Naslovna fotografija: @voguearabia 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno