Muzej digitalne umjetnosti u Tokiju čarobno je mjesto koje vrijedi posjetiti. Otkrijte zašto. - BONJOUR.ba - bh.lifestyl...

Muzej digitalne umjetnosti u Tokiju čarobno je mjesto koje vrijedi posjetiti. Otkrijte zašto.

PUTOVANJA
25.11.2019.

teamLab Borderless, baš kako i njegov naziv navještava, interaktivni je muzej koji nudi beskonačne izložbe povezujući se s ljudima uz pomoć pokretnih čarobnih umjetničkih dijela projiciranih posvuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što ćete iskusiti čarobni spoj boja, svjetla, zvuka i pokreta, izložbe u ovom prostoru kao da razgovaraju jedna s drugom i kreiraju posebnu priču u kojoj i vi brzo postajete jedan od likova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno iskustvo potvrđuje i činjenica da govorimo o trodimenzionalnom muzeju koji se prostire na 10 000 m2 opremljenom s čak 520 računala i 470 projektora koji zajedničkim radom kreiraju svoj posebni nevjerojatni svijet, što nimalo skromno pokazuju i sljedeće fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam is Home | Content Creator (@samishome) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mai (@mai.ng) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suusinne (@suzanne_keizer) on

Ovo je prvi takav muzej u svijetu i veoma je poznata turistička atrakcija, radi čega ćete svoje karte htjeti iskoristiti ili jako rano ujutro ili u kasno poslijepodne, a nećete pogriješiti ako muzej posjetite i tijekom radnog dana jer su gužve tada znatno manje. Iza svih projekcija krije se tim programera, umjetnika, tehničara koji marljivo rade na tome da kreiraju scene idealne za neodoljive kadrove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♔Jamaican Canadian♔ (@winnieharlow) on

Svoju kartu možete rezervirati na njihovoj stranici ovdje, a prednost je ta da, kada ih rezervirate, ne morate birati vrijeme kada ćete posjetiti izložbu. Bitno je samo da to bude unutar radnog vremena muzeja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 内田聡一郎 (@soucuts) on

Više o aktualnim izložbama u ovom muzeju koji radove svjetskih umjetnika pokazuju na sasvim novi način, možete saznati ovdje.
Jeste se već zaljubili u ovo mjesto kao i mi?

PUTOVANJA , 25.11.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

theblessingbucket.com, pinterest.com, borderless.teamlab.art

Podijeli:

Posljednje objavljeno