Wow! Sada na Japodskim otocima možete noćiti u prozirnim kupolama koje jamče nezaboravan odmor - Bonjour.ba - bh.lifesty...

Wow! Sada na Japodskim otocima možete noćiti u prozirnim kupolama koje jamče nezaboravan odmor

Tekst:

Bonjour.ba

PUTOVANJA
5.6.2021.

Ova turistička destinacija smještena nedaleko od Bihaća, u naselju Raič, krade simpatije turista iz BiH, ali i cijelog svijeta već godinama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet prekrasnih unskih otoka povezani su drvenim mostićima, a uz smaragdno zelenu rijeku, uživat ćete u zelenilu te brojnim aktivnostima koje nude u bilo koje doba godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tradicionalno uređen restoran s domaćim gastro specijalitetima, rafting, vikendice, glamping noćenja ili istraživanje endemskih vrsta i domaćih životinja, ovo mjesto ima posebnu energiju i poziva na istraživanje.

Da posjeta ovoj prekrasnoj prirodnoj destinaciji bude još magičnija, kao dio svoje ponude dodali su i prozirne kupole koje će noćno promatranje zvijezda, ali i jutarnje buđenje učiniti još posebnijima.
Kupola krije i mini terasu, sakrivena je od znatiželjnih pogleda i kreira sanjarsku, romantičnu atmosferu kojoj poseban šarm daju zvuci rijeke Une u pozadini. 

Kako su istaknuli na svojim mrežama @japodskiotoci već sada možete rezervirati svoje noćenje putem Vibera na broj +387 63 14 14 14 i kreirati nezaboravne ljetne uspomene. 
Ne sumnjamo da će biti dio brojnih posebnih trenutaka.

***
Tekst: Bonjour.ba
Foto: @japodskiotoci 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno