Jahorina: Znamo gdje ove zime doručkovati uz najbolji pogled - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Jahorina: Znamo gdje ove zime doručkovati uz najbolji pogled

Tekst:

Nevena Divčić

PUTOVANJA
7.2.2024.

Jahorina kao jedna od najatraktivnijih lokacija za skijanje i bordanje koju posjećuju ljudi iz cijelog svijeta te je ona u zimskih sportova u svom punom sjaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U ovom periodu godine posebno dolaze do izražaja brojni sadržaji u kojim možete uživati i van staze. Pa se tako nerijetko povezuje s komforom, luksuzom i jednostavnim „sve što nam je potrebno“. Odlučili smo za vas isplanirati jedan dan na planini. Bilo da se želite pridružiti ekipi na nekoj od staza ili samo odmoriti i sačekati ih uz kuhano vino, čaj ili toplu čokoladu – pronašli smo idealnu lokaciju.

 Aparthotel „Poljice“ raspolaže sa 38 apartmana veličine od 28 do 78 kvadratnih metara i nalazi se na samoj stazi Poljice. Svaki od apartmana je uređen tako da za vrijeme svog boravka na raspolaganju imate sve što vam je potrebno.


Foto: Poljice.com


Doručak 

Mi smo već izmaštali kako uz prvu kafu na balkonu mašemo prijateljima na stazi. Znamo da biste nam se rado pridružili u ovom scenariju uz ukusan doručak. 


Foto: @poljice_apart_hotel


Apartman

Mnogima je osnovni kriterij za kvalitetan odmor to da prostor u kojem su odgovori na sve potrebe. Apartmani Studio 2+1, Standard 2+2, Lux 2+2 i Superior 4+2 imaju sve što vam je potrebno. Na raspolaganju su vam dnevni boravak, kuhinja, kupatilo i odvojena spavaća soba, a u sklopu Poljica dostupna vam je i skijašnica. U svaki od apartmana zavirite klikom na button ispod. 
 


Gourmet

Za ručak ili večeru nije potrebno da napuštate aparthotel nego se samo odšetajte do luksuzno uređenog restorana koji raspolaže bogatom ponudom domaće, tradicionalne i internacionalne kuhinje.

 Jesu li Poljice već u vašem planeru za ovu sezonu ili ih dodajete u neki scenarij o bliskoj budućnosti? 

* * *
Naslovna fotografija: @poljice_apart_hotel

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno