INSTAGRAM TAKEOVER: Martina Saira preuzima MODAMO Instagram i vodi nas kroz pripreme za crveni tepih SFF-a

BONJOUR.CLUB
13.8.2017.
Martina Saira, osnivačica i generalna direktorica kompanije SEE.Contact, vješto u svoje stilske odabire unosi odvažne zaokrete, što ju je učinilo nositeljicom titule jedne od najbolje odjevenih dama BiH. 

S Martinom smo već surađivali na brojnim projektima – zavirili smo u njenu poslovnu garderobu, zajedno smo se družili na modnim snimanjima, pratili je kroz njene avanture na crvenom tepihSFF-a, zajedno smo pokrenuli fondaciju FORMA, a u ponedjeljak na MODAMO.Instagram profilu zajedno pišemo još jednu uzbudljivu priču u kojoj nas kroz fotografije Martina ekskluzivno vodi kroz pripreme za event i crveni tepih ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala.

 

martinasaira sff2

Naime, kompanija SEE.Contact za jednog od svojih klijenata radi i mali event u sklopu SFF-a, što se pokazalo kao sjajna prilika da Martini prepustimo tipkovnicu i login na već poznatoj Instagram adresi -  https://www.instagram.com/modamo.info.

Martina se možda odluči i s našim Instagram followerima podjeliti neke od kreativnih detalja i uređenja sa eventa, stoga nas svakako pratite sutra tijekom dana na Instagram profilu i kroz Instagram stories.

Jesmo li spomenuli da vas Martina vodi i kroz svoje beauty pripreme te da će na event nositi unikatnu, ručno izrađenu kreaciju u potpisu bh.dizajnera? 

martinasaira

Pitate se kreaciju kojeg dizajnera je odabrala? Saznajte sutra na @modamo.info!

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: