Zavirite na vjenčanja koja su privukla najviše vaše pažnje tokom prošle godine - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zavirite na vjenčanja koja su privukla najviše vaše pažnje tokom prošle godine

Tekst:

Nevena Divčić

VJENČANJA
23.4.2024.

Znamo da vam je rubrika Vjenčanja jedna od omiljenih i da uživate zavirujući na proslave i posmatrajući detalje istih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jimmy Choo, Javorov Do, Dubrovnik, Sarajevo, Komo, šarene kravate, čizme, ljeto, kišni dani...

Sve ovo našlo se u rubrici Vjenčanja tokom prošle godine, a upravo u navedenom nalaze se priče koje ste najviše voljeli. No, sezona vjenčanja 2024. uveliko je tu! Znamo da trebate inspiraciju za poziranje, odjevne kombinacije, a možda još uvijek tražite i lokaciju.


Foto: Enida Kajević

 

Kako bismo vam pomogli u organizaciji vjenčanja, početkom godine kreirali smo vodič za organizaiju vjenčanja sa Džan Weddings timom. Međutim, osim toga, inspiraciju pronalazimo u svim pričama oko sebe. Kroz 2023. godinu neka od vjenčanja su se posebno istaknula svojim lokacijama i interesantno započetim ljubavnim pričama. Ta vjenčanja su privukla najviše pažnje te vam u nastavku donosimo mali podjsetnik na ove priče i ujedno – inspiraciju!


Sarajevo

Aidu i Emira ni kišni dan u Sarajevu nije spriječio da zajedno zaplešu na ulici pred objektivom fotografkinje Maje Topčagić.


Foto: Maja Topčagić
 

Mladenkin upečatljivi look u potpunosti prilagođen vremenskim uslovima jedan je od autentičnih koje smo svi brzo zavoljeli. 


Foto: Maja TopčagićBjelašnica

Lokacija Bonjour x dm eventa poslužila je i kao odličan izbor za vjenčanje Ide i Filipa. 


Foto: Muna Nazak
 

Glumica Ida Keškić kao lokaciju vjenčanja odabrala je Javorov Do, a za dekoraciju se pobrinula njena sestra Martina Saira. 


Foto: Muna Nazak


Toskana? 

Amina i Nihad svoju su ljubav proslavili na lokaciji koja vam je veoma dobro poznata iz naših članaka kroz koje je poredimo s Toskanom, ali i sa našeg Bonjour retreata na koji ste zavirili. 


Foto: Vlasta weddings
 

Ispred objektiva Vlasta weddings, pored nevjerovatnih detalja i lokacije, zablistala je i priznajemo, jedna od najljepših vjenčanica. 


Foto: Vlasta weddings


Italija

Ajna i Mirza su za svoje "da" odabrali romantičnu lokaciju, srednjovjekovni grad Assisi u Italiji, gdje se krije Castello di Petrata.


Foto: Vlasta weddings


Džan zaustavlja tramvaj...

Vjerujemo da se sećate ove ljubavne priče i njenog zanimljivog početka. Pored toga što smo s Džanom uživali u kreiranju vodiča za organizaciju vjenčanja, jednako je zadovoljstvo bilo zaviriti i na njegovu i Aidinu proslavu. 

 

Foto: Enida Kajević

* * *
Naslovna fotografija: Vlasta weddings

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno