Sarajevo: Ni kiša, ni hladnoća nisu uspjeli ukrasti osmijehe s lica ovog para - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Sarajevo: Ni kiša, ni hladnoća nisu uspjeli ukrasti osmijehe s lica ovog para

Tekst:

Ana Rotim

VJENČANJA
19.4.2023.

Fotografija uistinu može na poseban način ispričati priču. Pa tako nam su nam ovih dana za oko zapele vječne uspomene para iza kojih stoji talentirana bh. fotografkinja Maja Topčagić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nešto niže temperature, pa ni lagana kiša nisu uspjeli pokvariti atmosferu s vjenčanja Aide i Emira koji su svojim zaraznim osmjesima, ali i spontanim fotografijama izazvali u nama mnoštvo emocija.

U razgovoru s našim uredništvom o ovom vjenčanju, fotografkinja Maja nam je na simpatičan način odgovorila: „Kada sam vidjela mladence, odmah sam vidjela da će se uklopiti u street style wedding koji sam imala u glavi jer je lokacija restorana u dijelu grada koji je dosta fotogeničan i autentičan”.

Aida zaogrnuta u mekani teddy kaput, sa zanimljivom asimetričnom vjenčanicom i čizmama do koljena te Emir u smeđem odijelu i sa širokim osmijehom na licu podsjetili su nas na parove iz popularnih wedding magazina. 

Pozitivna energija, ali i dobra atmosfera reflektirale su se na fotografije ovog para koje su nam otkrile veseli i razigrani duh mladenaca. Kako nam je Maja otkrila, mladenci su za svoju romantičnu zabavu odabrali Noovi na Mejtašu, gdje su svoju ljubavnu priču na poseban način proslavili s krugom najmilijih. 

Za organizaciju vjenčanja pobrinuli su se Lejla iz Werkstatta, Mirna Džubur i Tarik Limo koji su pazili na svaki detalj, dok iza bridal makeup looka stoji Renata Ponjević. 

Više fotografija ovog vjenčanja u Sarajevu donosimo kroz galeriju u nastavku.


* * *
Foto: Maja Topčagić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno