Ova turska serija na Netflixu spaja romantičnu komediju, modu i neodoljive lokacije - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ova turska serija na Netflixu spaja romantičnu komediju, modu i neodoljive lokacije

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
23.5.2024.

Turske serije i filmovi na platformi Netflix, nude nam šarolik izbor romantičnih komedija koje će vas osvojiti radnjom, ali i scenografijom i besprijekornim modnim izričajem glavnih likova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


S novom Netflixovom serijom "Thank You, Next" ulazimo u svijet Leyle Taylan, odvjetnice koja se suočava s izazovima ljubavi, karijere i osobnog rasta u živopisnom Istanbulu. Seriju odlikuje spoj romantične komedije, glamura i intrigantnih odnosa koji će vas sigurno osvojiti i zadržati ispred malih ekrana.


Foto: @netflixqueue i @netflixturkiyeKroz kratko prisjećanje Leyle, otkrivamo kako je u društvu svojih prijatelja iz odvjetničkog ureda, uživala na luksuznom odmoru, gdje upoznaje privlačnog Feyyaza. Njihov susret ostavlja traga, ali Leyla mora balansirati između prošlosti s bivšim dečkom Ömerom i sadašnjosti s Feyyazom.


Foto: @netflixqueue i @netflixturkiye

Foto: @netflixqueue i @netflixturkiyeUz to ju čekaju i profesionalni izazovi. Dok se Leyla nosi s osobnim i profesionalnim životom, dinamika njezinih prijatelja iz ureda dodaje slojevitost priči. Sarp, Funda, Esra i Murat pružaju podršku, ali i svoje vlastite intrigantne priče koje dodaju šarm ovoj romantičnoj komediji.


Foto: @netflixqueue i @netflixturkiye"Thank You, Next" serija će vas osvojiti svojom kombinacijom zavodljive radnje, elegantne estetike i snažnih izvedbi glumačke postave. Serenay Sarikaya sjajno utjelovljuje Leylu, pružajući gledateljima snažnu, samouvjerenu i kompleksnu protagonistkinju.

Ova serija nudi uzbudljivu mješavinu romantike, humora i drame, idealnu za opuštanje i uživanje u svijetu bogatih emocija i intrigantnih odnosa. Donosimo trailer kao malu najavu u zabavu koja vas čeka.


* * *
Naslovna fotografija: @netflixqueue

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno