Čak je i Anna Wintour prigrlila ovaj trend u Milanu. Nosite li ga vi? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Čak je i Anna Wintour prigrlila ovaj trend u Milanu. Nosite li ga vi?

Tekst:

Arijana Bošnjak

STREET STYLE
23.2.2024.

Počeo je Tjedan mode u Milanu - događaj koji ne donosi samo glamur na pistama, već i raznolikost i autentičan stil na ulicama grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Zavirili smo na društvene mreže kako bismo vidjeli kako diše grad i kakvu tapiseriju boja, stilova i tekstura na ulice donose ljudi koji istinski žive modu.

 Uz neodoljivi glamur kakav smo kroz desetljeća navikli vidjeti tijekom Tjedna mode, sada su svoj individualan modni izričaj prošetali i insajderi koji se priklanjaju ležernijem stilu. Jeans, sportska estetika i casual komadi pojavili su se uz bok luksuznim kreacijama svjetskih dizajnerskih imena koje su poznate influencerice već donijele na ulice.


Foto: @jiminphoto

Foto: @jiminphoto

Foto: @jiminphotoMilano je centar svijeta kada su u pitanju ukrojena, sofisticirana odijela i classy modni dodaci koji prate tu bezvremensku estetiku. Stil 50ih i 60ih, vrijeme kada se Milano sve više počeo isticati kao svjetska modna prijestolnica, još uvijek je jedan od istaknutijih modnih izričaja kod talijanskih modnih znalaca.

 Zahvaljujući posljednjoj Louis Vuitton kolekciji, u kojoj je kreativni direktor Pharell Williams prigrlio American cowboy estetiku, ali i Beyonce čiji novi album redefinira country žanr, street style lookove je već počela osvajati kaubojska estetika.


Foto: @streetstylespy.dkKako smo već najavili i u našem trend reportu za proljeće, boje su počele vladati ulicama. Prevladavaju svi tonovi zelene koje nosi i Anna Wintour, nijanse narančaste i upečatljivi crveni modni dodaci

 

Foto: @thassianavesOvakav spoj klasičnih i suvremenih elemenata stvara dinamičnu igru stilova, zbog čega Milano ostaje nezaobilazna destinacija na modnoj mapi svijeta.

* * *
Naslovna fotografija: @elvershyna

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno