Zavirili smo u ljetnu kolekciju popularnog domaćeg brenda i pronašli neodoljive šešire - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Zavirili smo u ljetnu kolekciju popularnog domaćeg brenda i pronašli neodoljive šešire

Tekst:

Arijana Bošnjak

MODNE VIJESTI
19.6.2024.

Šešir nije samo modni dodatak već medij kojim pokazujemo unikatan modni izričaj i komad koji može u potpunosti transformirati svaku odjevnu kombinaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Od klasičnih slamnatih šešira do modernih fedora i šešira sa širokim obodom, svaki model nosi sa sobom jedinstveni karakter. Kroz povijest, bili su simbol sofisticiranosti i praktičnosti, pružajući zaštitu od sunca dok istovremeno dodaju notu glamura svakom izgledu.

 Njihova raznolikost u materijalima, bojama i dizajnu omogućuje nam da svakog ljeta iznova otkrivamo njihovu neizmjernu privlačnost. Mi smo zavirili u ljetnu kolekciju popularnog domaćeg brenda Hrapovic Hats i otkrili kako vas u njihovom dućanu čekaju modeli s kojima ćete kreirati mnoštvo chic i jako šarmantnih outfita.
Ovaj brend, sinonim za tradiciju i vrhunsku izradu ponosno kombinira estetiku i funkcionalnost u svakom komadu iz kolekcije proljeće/ljeto 2024. Svaki šešir izrađen je s puno pažnje i posvećenosti detaljima, koristeći isključivo prirodne materijale kao što su rafija, Milan, Toyo slama i papirni konop, što ih čini savršenim izborom za visoke ljetne temperature.
Nova kolekcija nudi širok spektar modela, od klasičnih Panama i borsalino šešira do trendy bucket modela, svaki prilagođen suvremenim trendovima i različitim modnim stilovima. Posebno će vas osvojiti elegantni viziri koji sa sobom nose duh starog Hollywooda, kao i modeli s ekstra velikim obodima u bijeloj i prirodnoj boji slame, koji će definitivno privući poglede i biti omiljeni izbor za sve ljubitelje šešira.

 

Foto: @hrapovichatsIzaberite vaš omiljeni model koji će biti potpis o unikatnosti na svakoj ljetnoj kombinaciji koju složite, a uz to imate i neodoljivu zaštitu od sunca.

* * *
Foto: Hrapovic Hats

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno