Hrapović Hats ima novu kolekciju šešira koji će upotpuniti stylish jesenske outfite - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Hrapović Hats ima novu kolekciju šešira koji će upotpuniti stylish jesenske outfite

Tekst:

Arijana Bošnjak

MODNE VIJESTI
8.11.2023.

Kada jesen sa sobom donese niske temperature, sigurni smo da outfit prekrivate omiljenim kaputima i dugim jaknama, a zatim krećete u potragu za modnim dodatcima koji će svojim moćnim dizajnom istaknuti vaš modni izričaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako kroz par odličnih čizama ili statement rukavica i upečatljiv nakit možete itekako pokazati svoju osobnost, ništa ne priča tako glasno o vašem stilu kao jedan nezaobilazan modni dodatak – šešir!
Jednako stylish koliko i funkcionalan, u ove hladne dane će vas zagrijati, ali i upotpuniti svaki vaš outfit. Uz razne modele šešira, svojoj kombinaciji dat ćete unikatan pečat i definirati stil, bilo da želite istaknuti eleganciju uz klasične borsalino ili bucket modele ili preferirate retro vibe uz upečatljivu fedoru.

Ako želite odvažnu modnu priču, preporučujemo šešire domaćeg brenda Hrapović Hats koji je svoja vrata prvi put otvorio još davne 1924. godine. Od tada na Baščaršiji možete pronaći njihove jedinstvene, ručno rađene modele koji istovremeno prate trendove, ali i predstavljaju vječnu klasiku i bezvremenski stil.
U prilog tome priča i naziv nove FW24 kolekcije - „New Classics“, koja donosi klasične modele za muškarce i žene, u upečatljivim jesenskim tonovima poput zagasite zelene, bordo crvene, ali i nježne krem bijele nijanse i bezvremenske crne. Više o kolekciji rekla nam je i sama Aida Hrapović.

"Naši šeširi imaju upravo tu laganu i standardnu notu za nošenje uz sve i za sva vremena i mi ne odstupamo od te klasike. Naglasak je kao i uvijek na prirodnim profinjenim materijalima poput vune, kašmira, čohe i kože, ali i na samoj obradi i šivenju.

U ponudi imamo više vrsta šešira, od klasičnih borsalino modela za žene i muškarce, modela sa velikim obodima, ravnim vrhom, “western” modela s kožnim detaljima, vunenih kapa i bucket šešira."


Pogledajte više modela iz nove kolekcije
Prošetajte do ovog neodoljivog dućana u srcu Baščaršije
, probajte nove modele i otkrijte koji najbolje odgovara vašem obliku lica, ali i vašoj stilskoj priči.

* * *
Foto: Enida Kajević /Studio Soba
Modeli: Naomi Druškić i Tajra Hadžimahović
Make up: Silvia Bošnjak i Ana Mikulić Brekalo
Art direkcija: styležurnal

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno