Kreirali smo listu HBO serija o kojima se trenutno ne prestaje pričati - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kreirali smo listu HBO serija o kojima se trenutno ne prestaje pričati

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
25.5.2023.

Streaming platforme osvojile su filmsku industriju i uz kina postale omiljeno mjesto za otkrivanje noviteta strastvenim ljubiteljima kinematografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Razlog je to bio da na našem portal kreiramo rubriku najzanimljivijih naslova na Netflixu koje možemo gledati kroz nadolazeći mjesec, kao i listu najpopularnijih filmova trenutno na istoimenoj platformi. Sudeći po reakcijama naših čitatelja riječ je o jednim od omiljenih rubrika za Filmove & Serije na našem portalu, stoga smo ovog puta odlučili rubriku proširiti i na HBO te otkriti koje su to trenutno najpopularnije serije.

Naime, serije iz HBO produkcije posljednjih godina pokupile mnoštvo hvalospjeva od strane filmskih kritičara, što je još jedan razlog da zavirimo koje trenutno nose titulu – the most watched.


White House Plumbers

Serija čija je radnja temeljena po istoimenoj knjizi koju potpisuju Matthew Krogh i Egil Krogh ukrala je pažnju ljubitelja drame. White House Plumbers je serija o pet dijelova koja prikazuje istinitu priču o Nixonovim političkim saboterima koji su svrgnuli predsjedništvo. 

The Last Of Us

The Last Of Us je serija čija je radnja smještena u postapokaliptičnom vremenu. U glavnim ulogama našli su se holivudski miljenik Pedro Pascal i talentirana Bella Ramsey, a režiju potpisuje Neil Druckmann. Serija je postala globalni mega hit u rekordnom vremenu, a početkom mjeseca objavljeno je da obožavatelji mogu očekivati i drugu sezonu.

Love&Death

Mini serija s Elisabeth Olsen u glavnoj ulozi prikazuje skromnu i samozatajnu domaćicu koja strast pronalazi u zagrljaju obiteljskog prijatelja. 

From 

Horror serija koja je prošlogodišnjom premijerom oduševila ljubitelje misterije, ovih dana je napokon dobila svoj nastavak u obliku druge sezone. Radnja serije smještena je u gradiću u središtu Amerike gdje čudnovate sile tjeraju mještane da napuste to područje.


* * *
Naslovna fotografija: @hbo

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno