Ovo su najzanimljiviji naslovi koji dolaze na Netflix u 5. mjesecu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovo su najzanimljiviji naslovi koji dolaze na Netflix u 5. mjesecu

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
1.5.2023.

Prvog dana u mjesecu vraćamo jednu od omiljenih rubrika filmoljupcima koja otkriva novitete na streaming platformi Netflix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nakon što nas je popularna platforma za gledanje filmova i serija razveselila povratkom nekih blockbuster-a prethodnog mjeseca, ovog puta u fokusu je spin off serija Queen Charlotte: A Bridgerton Story, ali i određeni filmski naslovi za koji smo sigurni da ćete rado gledati. Stoga, ako ste nadolazeće dane planirali provesti odmarajući uz Netflix u nastavku odnosimo the best of 5. mjeseca.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Listu smo započeli s najiščekivanijom serijom trenutno. Riječ je o dramskoj emisiji koja je nastala kao nastavak mega popularne serije Bridgerton, a koja nam otkriva ljubavnu priču kraljice Charlotte. Serija će premijerno biti predstavljena na streaming platformi 04.05.

A man called Otto

Komedija s Tom Hanksom u glavnoj ulazi otkriva nam neočekivano prijateljstvo Otta Andersona koje će preokrenuti njegov život naglavačke.

Queen Cleopatra

Dokumentarna serija u produkciji Jade Pinkett Smith donosi priču o povijesnoj figuri Cleopatri. Glavni lik utjelovila je britanska glumica Adele James, a film će na Netflixu biti dostupan od 10.05.

The Mother

Akcijska drama o kojoj smo vam ranije govorili vraća na male ekrane Jennifer Lopez. Priča nam govori o majci koja bježi od zlikovaca kako bi uspjela spasiti kći.

FUBAR

Jedna od iščekivanijih akcijskih serija na Netflixu svoju premijeru imat će 25.05. Riječ je o prvoj seriji ikad s Arnoldom Schwarzeneggerom u kojoj će glumiti CIA agenta, a sudeći prema najavi napetih scena, ali ni humora neće nedostajati.


* * *
Naslovna fotografija: @netflixuk

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno