Donosimo atmosferu sa Fina Vina zabave održane u Tuzli uz odlično društvo, vrhunska vina i ukusne zalogaje - Bonjour.ba...

Donosimo atmosferu sa Fina Vina zabave održane u Tuzli uz odlično društvo, vrhunska vina i ukusne zalogaje

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

EVENT
16.9.2021.

Grad soli zahvaljujući timu Fina Vina za jedan dan postao je i grad vina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tačnije, nakon divnog druženja u Sarajevu, Fina Vina održali su zabavu u Tuzli u suradnji s NLB Bankom te kompanijom Mastercard gdje se uz lijepo društvo uživalo u gourmet trenucima i degustaciji nekih od visoko rangiranih vina i noviteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ovaj put omogućili su veoma zanimljivo vinsko iskustvo za sve goste. Tokom druženja učesnici su degustirali vina brenda Šćurek iz Slovenije, Erdevik iz Srbije koji je predstavio premijerno i njihovo novo bijelo vino izuzetne kvalitete Đeronimo.

Također, vinarija Movia sa svim svojim dijamantima (Rebula, Sivi Pinot, Sauvignon, Veliko Belo i Veliko Rdece), Edi Simčić (Sivi Pinot, Rebula, Sauvignon i Duet, Benvenuti – Malvazija, Zanut (Sauvignon i Cabernet Sauvignon), Marjan Simčić sa svojim adutima koje su itekako vrlo dobro prihvaćena na tržištu, nova vinarija u porodici domaće vinarije Škegro sa Žilavkom i Blatinom, te gost vinarija iz Srbije – Wine Art koja je u svom asortimanu imala visoko rangirana vina iz Francuske.

Jedno je sigurno, a i gosti zabave su se složili da je zaista riječ o vrhunskim vinima. Ne sumnjamo da sve zaljubljenike u vinske sorte raduje činjenica da ova kultura postaje sve zastupljenija u našem društvu.

Djelić atmosfere donosimo kroz fotografije u nastavku.

***

Naslovna fotografija: Triton produkcija
Tekst: Bonjour.ba, Promotivni članak

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno