BONJOUR.darivanje: Vina 'Tri roze koze' imaju uistinu poseban okus. Otkrivamo detalje, kao i kako ih možete osvojiti. -...

BONJOUR.darivanje: Vina 'Tri roze koze' imaju uistinu poseban okus. Otkrivamo detalje, kao i kako ih možete osvojiti.

Tekst:

Bonjour.ba

GOURMET
9.4.2021.

Vinarija Erdevik nalazi se u selu Erdevik u Sremu na zapadnim obroncima Fruške Gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blago zatalasan, sa dvije strane okružen Fruškom gorom, a sa druge dvije ravnicama, na 140 metara nadmorske visine i na obroncima Fruške gore, sa tri prelijepa jezera, Erdevik je jedno od najljepših sela Srema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Erdeviku je prva loza zasađena još 276 god. u vreme cara Proba.
Od tada pa do današnjih dana pogodna i pitoma klima Fruške gore je u ovom kraju podsticala razvoj vinarstva i naviku uživanja u vinu. Početkom XIX stoljeća u Erdeviku je bilo znatnih zasada vinograda, pa je 1826. godine grof Livije Odeskalki podigao ovaj podrum. Vinarija Erdevik danas je spoj modernog i tradicionalnog gdje se proizvodnja vrhunskih vina radi isključivo iz vlastitog vinograda na desnoj obali Dunava. Dio njihove ponude vina su zanimljivog naziva i još posebnije kombinacije okusa. 

UPOZNAJTE LINIJU VINA 'TRI ROZE KOZE'


Linija vina 'Tri Koze' sastoji se od vina 'Tri Bele Koze', 'Tri Roze Koze' i 'Tri Crvene Koze'.
Vino Tri bele Koze dolazi od uvijek privlačnog Sauvignona koji ima arome bijele breskve i cvijeća, te nježne note svježeg limuna i sušenih kajsija.
Vino Tri roze Koze prijatan je rose koji pruža kompleksne arome hibiskusa, ružinih latica, jagoda, malina i lubenice. Vino srednjeg tijela, sjajnog, osvježavajućeg, iskričavog stila na nepcima.
Vino Tri Crvene Koze je merlot koji ima voćne mirise obogaćeno diskretnim notama drveta. Odlično vino za svakodnevicu!

FINA VINA POKRENULA JE I DARIVANJE 'JESUL'TI SVE KOZE NA BROJU'

 „Razmišljali smo o tome kako bismo ljudima u Bosni i Hercegovini barem malo mogli uljepšati svakodnevnicu i na neki način ih nasmijati.“ kaže nam Amir Beširević, vlasnik Finih Vina.  U suradnji sa Imašsreće.ba organizirali su promociju darivanja simboličnog naziva „Jesul'ti sve koze na broju“.
Kupovinom vina iz asortimana „Tri Roze Koze“ (Tri Roze Koze ili Tri Bele Koze ili Tri Crvene Koze), vinarije Erdevik te pronalaskom stickera ispod kapice vina – garantuju da će vam sve koze biti na broju... Ups, u frižideru!


Fotografiju stickera sa vinom potrebno je poslati u inbox profila Imašsreće.ba te sačuvati račun kao dokaz kupovine, a nakon toga 'Tri Koze' stižu direktno na vašu adresu, dodaje Amir. 
Cilj promotivnog darivanja, svakako je bila i promocija omiljenih kafića i restorana te podržavanje rada malih lokalnih biznisa, a više detalja možete saznati ovdje.

OSVOJITE I VI VINA IZ ASORTIMANA 'TRI ROZE KOZE' U BONJOUR.DARIVANJU 

U suradnji s brendovima Fina Vina i Imašsreće.ba darujemo vas s vinima iz asortimana 'Tri Roze Koze' na našem službenom Facebook i Instagram profilu
Kako biste sudjelovali u darivanju, potrebno je da:

  • u komentarima ispod ove objave na Facebooku i/ili Instagramu otkrijte koje biste od ovih vina voljeli vi isprobati, a ukoliko želite,
    u komentarima tagirajte i prijatelje koji bi također voljeli biti dio ovog darivanja.
  • Možete sudjelovati u našem darivanju i na Facebook i na Instagram stranici,
  • a mi ćemo slučajnim odabirom putem Random aplikacije izabrati dobitne komentare!

Igramo se do ponedjeljka 12.4. u 12:00h kada u komentarima ispod Facebook i Instagram objave darivanja objavljujemo dobitnika.
Nagradu mogu osvojiti samo fanovi iz BiH. Sretno!

Povezani članci

Najpopularniji članci