Legendarni horor serijal "Vrisak" se vraća, a uskoro ćete ga moći gledati i u BiH - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Legendarni horor serijal "Vrisak" se vraća, a uskoro ćete ga moći gledati i u BiH

Tekst:

Bonjour.ba

FILMOVI & SERIJE
7.1.2022.

Legendarni horor serijal „Vrisak“ (Scream) dobio je svoj peti dio, koji se zove isto kao i film od koga je sve počelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film je nešto između nastavka i nove verzije originala, a istovremeno je prvi iza kojeg neće stajati scenarista i reditelj Wes Craven, a u kina širom Bosne i Hercegovine stiže od četvrtka, 13.01.2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvadeset pet godina nakon što je niz brutalnih ubistava šokirao tihi grad Woodsboro, novi ubica je navukao masku "Ghostface" i počinje da proganja grupu tinejdžera kako bi oživio tajne iz smrtonosne prošlosti grada.
Neve Campbell (Sidney Prescott), Courteney Cox (Gale Weathers) i David Arquette (Dewey Riley) vraćaju se svojim kultnim ulogama u filmu "Vrisak“ zajedno sa njima su i Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown i Sonia Ammar.

Film potpisuju Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett, a kako je Gillett rekao, tajanstvenost ubice (ili ubica) bio je prioritet čak i na snimanju. ,,Mnogo smo pazili da zaštitimo 'veliko otkriće' ovog filma. Išli smo toliko daleko da ni glumci nisu znali sve detalje scenarija. Željeli smo da se svi pitaju. Naravno, dođeš do trena kada moraš da 'pustiš mačku iz vreće', ali trudili smo se da to odložimo do samog kraja" - kazao je Gillett.

 

Trailer za film 

* * * 
Fotografije: Press

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno