Exit proglašen najboljim europskim festivalom za 2016. godinu! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Exit proglašen najboljim europskim festivalom za 2016. godinu!

Tekst:

Bonjour.ba

PUTOVANJA
8.2.2016.

Exit je proglašen najboljim europskim festivalom za 2016. godinu od strane vodeće europske turističke organizacije "European Best Destinations" koja ovo prestižno priznanje dodjeljuje u suradnji sa Europskom komisijom. Exit je osvojio prvo mjesto, ispred festivala kao što su engleski Secret Garden (2. mjesto), belgijski Tomorrowland (3. mjesto), pa čak i festivalski gigant Glastonbury (4. mjesto), te susjedni Sziget (5. mjesto). 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, poručili su da su glazbeni festivali dio europskog identiteta i da je Exit postao jedan od najvažnijih festivala na svijetu. „Sa vašim festivalom doprinosite privlačnosti Europe kao svjetske destinacije broj 1."

Nakon nagrada za najbolje europske festivale 2014. za Exit i 2015. za Sea Dance, ovo priznanje potvrđuje ugled Exita kao jednog od vodećih glazbenih festivala na svijetu. Posebno je zadovoljstvo što smo uspjeli da pozicioniramo Exit ispred svih ostalih europskih festivala s desetostruko većim budžetima i što smo naš dio Europe ponovo učinili festivalskim središtem.", izjavio je osnivač Exita, Dušan Kovačević.

">

Exit festival održat će se ove godine od 7. do 10. 7. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. 7. Nastupe su već potvrdili Ellie Goulding, Wiz Khalifa, Bastille, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Lost Frequencies, Solomun, Robin Schulz, Nicky Romero, Ms. Dynamite, Zomboy, Wilkinson, Mind Against, Disciples, Cock Sparrer, Anti-Flag, Dub Pistols, Kensington, At the Gates, Borghesia, Feder, Sam Feldt, DJ Hype, Andy C, Modestep, Ivy Lab, Sub Zero, Hernan Cattaneo b2b Henry Saiz, James Zabiela, Tommy Four Seven, Antigone, Francois X i Shlømo.

Ulaznice za Exit prodaju se po cijeni od 116 KM, a Sea Dance od 69,99 KM, dok cijela Exit Avanturu košta samo 135 KM, što je ušteda od 60% u odnosu na finalnu cijenu. Ulaznice su dostupne na kupikartu.ba i na drugim prodajnim mjestima, širom BiH. Popis prodajnih mjesta može se pogledati ovdje


Foto: Exit PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno