Ove drvene kućice u blizini Boračkog jezera osvajaju interijerom i prekrasnim pogledom koji odmor čine još posebnijim -...

Ove drvene kućice u blizini Boračkog jezera osvajaju interijerom i prekrasnim pogledom koji odmor čine još posebnijim

PUTOVANJA
16.7.2021.

Okružene zelenilom i daleko od gradske vreve, kućice na Boračkom jezeru idealne su za bijeg na izlet u prirodu ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skrivene u krošnjama drveća, pod gustom hladovinom, ove kućice će vas osvojiti svojim uređenjem, kao i ponudom sadržaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drvene brvnare i katuniu EkoSelu Boračko jezero oličenje su odmora u prirodi, gdje imate priliku osim uživanja u plivanju i druženju, okušati se u raznim sportovima. S druge strane Herzegovina Lodges idealno pomiruje prirodu i odlično dizajniran interijer inspiriran tradicionalnim dizajnom.

Jesmo spomenuli da je Boračko jezero izuzetno blizu ova dva smještaja? Otkrijte ih u nastavku.

HERZEGOVINA LODGES BORAČKO JEZERO

Udaljene svega 200 metara od Boračkog jezera, ove autentične lože koje pričaju posebnu lokalnu priču mogu biti mjesto vašeg narednog odmora.

Sa svojim smještajnim jedinicama za i do 6 ljudi pružaju oazu odmora za sve ljubitelje prirode. Okruženi vodom, gustom šumom, vrtom i svježim zrakom moći ćete uistinu priuštiti sebi relaksirajući odmor.

Autentične kućice skrivene su u prirodi, do svake od njih vodi vas puteljak, a unutar loža pronaći ćete tradicionalne motive, visoke stropove sa drvenim gredama, duge zavjese i mnoštvo drugih posebnih detalja.

Balkon i vanjska kuhinja pružiti će vam dodatnu dozu odmora, bez obzira je li upravo kuhate svoju prvu jutarnju kavu ili uživate u svojoj knjizi tijekom poslijepodnevnih sati.

Herzegovina Lodges nudi vam iskustvo kušanja i uživanja u domaćoj hrani i delicijama, kao i međunarodnim jelima. A s obzirom da se smještaj nalazi na Boračkom jezeru, u blizini imate priliku iskušati se u planinarenju, raftingu, motociklizmu i biciklizmu ukoliko ste ljubitelji aktivnog odmora.

Nešto više o Herzegovina Lodges možete vidjeti i u njihovom promo videu ispod.

Za dodatne info klik na njihovu službenu stranicu.

EKO SELO BORAČKO JEZERO

Drugi smještaj koji je privukao našu pozornost jesu kućice u sklopu EkoSela na Boračkom jezeru.

Veliki kompleks koji se nalazi uz samo Boračko jezero nudi vam mogućnost rezervacije različitih smještajnih jedinica – odbrvnara idealnih za veće grupe do tolarice koja je više namijenjena za parove.

A ako ste ljubitelji kampiranja, pored kućica u EkoSelu imate i autokamp smješten uz samo jezero.

Osim idealnog ugođaja, EkoSelo idealno je s obzirom da nudi mnoštvo sadržaja kao što su sportski tereni za igranje, pristup voćnjaku sa 2000 voćki, ribolov u jezeru na označenim mjestima... Pored toga za svoje goste mogu organizirati izlete koji uključuju rafting, planinarenje i posjet Prenju, Ruištu i Lukomirukao i organizirane izlete do određenih bližih gradova.

Dostupnost mnoštvo aktivnosti, ugodan i autentičan smještaj, kao i boravak u prirodi čine ovaj smještaj idealnim za obitelj.

Za sve dodatne informacije o EkoSelu na Boračkom jezeru klik na njihovu službenu stranicu.

***

Naslovna fotografija: @herzegovinalodges
Foto: EkoSelo Boračko Jezero Facebook Stranica, Hezegovina Lodges booking.com
Tekst: Marija Perić

PUTOVANJA , 16.7.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Marija Perić

Foto by:

@herzegovinalodges

Podijeli:

Posljednje objavljeno