Sve što dosad znamo o novom Netflix filmu sa Leonardom DiCapriom i Jennifer Lawrence - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Sve što dosad znamo o novom Netflix filmu sa Leonardom DiCapriom i Jennifer Lawrence

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

FILMOVI & SERIJE
6.5.2021.

Zbog pandemije mnoga snimanja filmova su zaustavili planove i produkciju u prošloj godini , ali sudeći po najavama uskoro nas očekuju novi filmovi prepuni slavnih glumaca i glumica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od njih je i dugoočekivani "Don't Look Up" koji se nalazi na listi Netflixa za 2021. godinu, a evo sve što zasad znamo o filmu i izuzetno poznatoj glumačkoj postavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KO GLUMI U NETFLIXOVOM FILMU "DON'T LOOK UP"?

Uistinu prevelik broj slavnih glumaca počevši od Jennifer Lawrence kojoj se pridružuju oskarovci Meryl Streep, Cate Blanchett i Leonardo DiCaprio. Već zvuči nevjerojatno, zar ne? I to prije nego što u glumačku postavu dodate Jonah Hilla, Chrisa Evansa, Roba Morgana, Arianu Grande, Timothéea Chalameta i Kida Cudija, zajedno sa Matthewom Perryjem i Himeshom Patelom.

RADNJA FILMA

Netflix je u prvom mjesecu iznenadio fanove sa prvim detaljima o filmu tijekom njihovog pregleda svih nevjerojatnih filmova koji će biti na platformi za streaming 2021. godine kada smo i saznali prve detalje o radnji filma. Naime, radi se o crnom humoru, točnije komediji prema scenariju, koprodukciji i režiji Adama McKaya. U filmu glumački ansambl predvode Jennifer Lawrence i Leonardo DiCaprio, astronauti, koji pokušavaju putem medijske turneje upozoriti čovječanstvo na asteroid koji će uništiti Zemlju, ali ne doživljavaju baš očekivani #feedback.

KAD ĆE FILM BITI DOSTUPAN NA NETFLIXU?

Ono što zasad znamo da će film „Don't look up” biti premijerno prikazan na Netflixu kasnije ove godine, iako točan datum izlaska nije objavljen. Nagađanja su da bi film mogao biti u 11. ili 12. mjesecu.

***

Naslovna fotografija: mirror.co.uk
Tekst: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno