Strastvena i trendy: Nova DeMellier kolekcija torbi je SVE što želimo ovog proljeća - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Strastvena i trendy: Nova DeMellier kolekcija torbi je SVE što želimo ovog proljeća

Tekst:

Emina Smaka

MODNE VIJESTI
3.4.2024.

Spremite se za stilsko uzbuđenje, jer nova DeMellier kolekcija torbi je stigla, a ovo nije samo još jedna sezonska linija - ovo su komadi koji će upotpuniti svaki ormar za toplo vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


DeMellier London, pod vodstvom kreativne Mireie Llusia - Lindh, predstavlja kombinaciju izvanrednog dizajna i održivosti, pružajući nam torbe koje su ne samo elegantne, već i odgovorne prema planeti.
 

Poppy red smooth SS24

Ovaj put, naša pažnja usmjerena je na dio kolekcije za proljeće i ljeto 'Poppy red smooth', a jedna boja dominira, pogađate, crvena. Strastvena, vatrena i neodoljivo privlačna, crvena boja donosi dozu energije i samopouzdanja u svaki outfit, a boja ne može biti savršenija za toplije dane.  

 Između klasika ovog brenda kao što je 'The Vancouver' torba preko ramena, do elegantnih modela poput pismo torbe 'The Paris Cluch' i vintage dizajna torbe 'The Cannes' svaka torba nosi sa sobom jedinstvenu priču. Upravo ta posebna priča vam predstavlja izazov u biranju samo jednog modela. 

 


 

Da li odabrati klasik kojem se uvijek možete vraćati, uložiti u elegantnu torbicu za svečanosti ili pak biti najcool cura na plaži s pletenom DeMellier torbom? 

 

* * * 
Foto: DeMellier

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno