DeMellier torbe su tajna svih modnih znalaca ove sezone - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

DeMellier torbe su tajna svih modnih znalaca ove sezone

Tekst:

Emina Smaka

MODNE VIJESTI
10.12.2023.

U svijetu modnih strastvenica, DeMellier torbe su postale nezaobilazan simbol savremenog stila i elegantnog luksuza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


DeMellier London, vođen vizijom Mireie Llusia - Lindh, ne samo da se ističe svojim iznimnim dizajnom, već i posvećenošću prema etičkim i održivim praksama u proizvodnji. Svaka torba je pažljivo izrađena u radionicama u Italiji i Španiji, upotrebljavajući vrhunske materijale visoke kvalitete.

Konačni proizvod su torbe s besprijekornom elegancijom koje su gotovo poput neizgovorenog poziva na divljenje, noseći sa sobom esenciju stila i sofisticiranosti gdje god da ih nosite.

 Ono što čini DeMellier torbe posebno primamljivima jeste ne samo njihov sofisticirani izgled već i činjenica da su postale istinski trend na društvenim mrežama. Ove elegantne torbe polako otkrivamo kod stilista i modnih insajdera na svim društvenim mrežama, tako osvajajući srca modnih zaljubljenika širom svijeta. 

 
Svaka DeMellier torba predstavlja ne samo modni dodatak, već i priču o posvećenosti visokim standardima proizvodnje i strastvenom istraživanju novih stilskih horizonta. Ovaj brend nije samo trend sezone, on je oda profinjenosti, inovaciji i održivosti, čime se pozicionira kao neprikosnoveni izbor za modne znalce koji žele nešto više od običnih torbi.

 Ono što zaljubljenike u modu, trendove i aksesoare posebno oduševljava jeste i činjenica da ovaj brend važi kao jedan od vodećih, a uz to su cijene dosta pristupačnije od brendova poput Chanela, Hermes, Judith Leiber ili pak Gucci i Celine.  


 


 

DeMellier torbe, najpopularniji modeli 

 

 

 

* * *
Naslovna fotografija: @moderosaofficial

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno