Spoj luksuza i boho uređenja: Pronašli smo idealno mjesto za opuštanje uz more - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Spoj luksuza i boho uređenja: Pronašli smo idealno mjesto za opuštanje uz more

Tekst:

Emina Smaka

PUTOVANJA
6.7.2024.

Ako ste u potrazi za nešto luksuznijim opuštanjem na moru, Coral Beach Club u Dubrovniku je destinacija koja će vam pružiti nezaboravno iskustvo luksuza i mira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Smješten na predivnoj lokaciji, u sklopu hotela Valamar, ovaj ekskluzivni beach bar/klub uređen je u boho stilu, kombinirajući prirodnu ljepotu s vrhunskim sadržajima.


 Od momenta kada kročite u ovaj klub bit ćete okruženi uzbudljivim prostorima za sjedenje i udobnim ležaljkama koje pružaju savršeno mjesto za opuštanje i uživanje na suncu uz miris mora. 

S vrhunskim sadržajima koji uključuju elegantne salone, prostrane sunčane terase i zadivljujuće poglede na more, ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno za luksuzan odmor. 

 


 

Uređen u boho stilu, Coral Beach Club odiše opuštenom elegancijom. Boho dizajn kombinira prirodne elemente s luksuznim detaljima, stvarajući atmosferu koja je istovremeno sofisticirana i pristupačna. 
Bilo da u Dubrovnik idete na cjelokupni godišnji odmor ili ste samo u prolazu, sigurni smo da ovaj klub naredni put nećete zaobići

 

* * * 
Naslovna fotografija: @matic_daria

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno