CJ Weddings Studio je kroz objektiv ulovio idilične trenutke vjenčanja Azre i Mirzeta - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

CJ Weddings Studio je kroz objektiv ulovio idilične trenutke vjenčanja Azre i Mirzeta

Tekst:

Arijana Bošnjak

VJENČANJA
12.10.2023.

Mnogi od vas već godinama unaprijed točno znaju kakvo vjenčanje žele. Neki biraju intimniju proslavu s manje uzvanika i nešto ležerniju varijantu, drugi pak žele vjenčanje velikih razmjera, nalik na kraljevsko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Što god mladenci birali, sigurni smo da svi žele da se jedan epitet ističe kada je u pitanju njihovo vjenčanje, a to je – magično!

Upravo jedno takvo vjenčanje, održano je u restoranu Javorov Do nadomak Sarajeva koji je, sudeći po fotografijama, zaista pružio neodoljiv ambijent i poslužio kao idealna kulisa za dan koji mladenci žele pamtiti zauvijek.


Azra i Mirzet KobilicaKako kaže mladenka Azra Kobilica, ona i muž Mirzet su odmah nakon zaruka znali da žele vjenčanje na toj lokaciji, a glavna nit vodilja prilikom priprema bili su im jednostavnost i elegancija koju žele provući kroz čitav čin vjenčanja. Osim toga, nisu željeli dekoracijama narušiti prirodni ambijent restorana za koji Azra kaže da je pomalo magičan. Uz minimalistički ambijent koji su odlučili stvoriti, fokus im je bio na tome da se svaki njihov gost, baš kao i oni, osjeća posebno na taj dan.
Azra vjeruje da su u tome i uspjeli pa su takvi prioriteti doveli do čarobnih trenutaka koje je kroz svoj objektiv zabilježio fotograf Jasmin iz CJ Weddings Studia, čije će fotografije sigurno poslužiti kao inspiracija i za vaš veliki dan. Mladenka je posebno zahvalna fotografu što je uspio uhvatiti spontane trenutke i tako prenijeti emocije kroz fotografiju i učiniti da svaka evocira sjećanje na određeni dio vjenčanja. Vjerujemo da je poseban osjećaj kada, gledajući fotografije, mogu ponovno proživjeti svaki trenutak.
Azra i Mirzet su željeli intimnije vjenčanje, koje je prvenstveno zamišljeno kao ručak, ali je kroz pripreme preraslo u manju svadbu i kako kaže mladenka, nisu se pokajali.

Tako je prije svega održana ceremonija vjenčanja u amfiteatru koji je obavijen kamenom, a kojem toplinu daju drvene klupe i zelenilo prirode koja ga okružuje. Magiju tog pomalo rustikalnog ambijenta, dodatno su začinile djevojke iz tima Magnolia decor, koje su svoje decentne dekoracije idilično uklopile u takvo okruženje.
Azra ističe da je i sama bila uključena u odabir dekoracija pa je tako imala priliku da sve izgleda baš onako kako je zamislila te su dekoracije zadržale osobni pečat, estetiku i karakter ovog para. Takav izbor dekoracija djevojke su prenijele i u restoran gdje je održana svadba.
Javorov Do je restoran u kojemu su mladenci i gosti bili okruženi drvenim elementima, a zahvaljujući velikim staklenim portalima, atmosfera je bila prožeta prirodom koja je kroz prozore „ušetala“ na svadbu i dodala još malo magije u već neodoljiv prostor.

Tu su gosti i mladenci imali priliku da nazdrave ovoj predivnoj ljubavnoj priči i uživaju u delicijama kakve već duže vrijeme radi osoblje restorana uz vodstvo Martine Saire, tako da je izbor hrane Azra prepustila njima, vjerujući da će se na stolovima naći najukusniji specijaliteti koji su spoj modernog i tradicionalnog.
A za kraj, scena koja je zaokružila ovaj poseban dan i druženje - ples mladenaca čiji je osmjeh dočarao još jednu istinski neodoljivu ljubavnu priču. Sigurni smo da će i vas, osim fotografija ovog čarobnog trenutka, osvojiti i izbor kombinacija ovih modno usklađenih mladenaca.

Azra je birala haljinu koju je vidjela na profilu Atelier Sposa i odmah znala da je to ona koja je THE ONE! Od trenutka kada ju je probala, znala je da će ju upravo taj romantični model haljine pratiti na njen veliki dan. Korzet uokviren volanima i cvjetna tekstura haljine izgledali su kao da su kreirani upravo za nju.
Mirzet je birao netipičnu crno – bijelu kombinaciju, trodijelno odijelo i upečatljivu kravatu s točkastim uzorkom i tako upotpunio priču o jednostavnosti i eleganciji s karakterom, koja je pratila ovo vjenčanje.
Proslava njihove ljubavi i zabava tijekom cijele večeri bili su popraćeni energičnim, ali i romantičnim notama koje je donio Dernek bend. Osim njih, atmosferi su doprinijeli i prijatelji i obitelj koji su, kako kaže Azra, pružali nesebičnu podršku od samog početka i koji su dan učinili još posebnijim.


Pogledajte još čarobnih trenutaka s njihovog vjenčanja


Foto: CJ Weddings Studio

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno