Ljeto provodimo u CineStar kinima uz blockbuster filmove i kokice - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ljeto provodimo u CineStar kinima uz blockbuster filmove i kokice

Tekst:

Bonjour.ba/PR

FILMOVI & SERIJE
21.7.2023.

Filmske franšize koje zabavljaju zaljubljenike u filmska platna već više od decenije – tu se ubraja i posljednji nastavak kultne franšize, Indiana Jones, arheolog uz čije su neponovljive avanture odrasle brojne generacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Novi i posljednji nastavak Indiana Jones i artefakt sudbine, stigao je u CineStar kina i već na prvu, oduševio vjerne pratitelje pustolovina legendarnog istraživača. Završno poglavlje kultne franšize donosi Disney Studio, a filmska priča i ovoga puta obiluje veličanstvenim lokacijama i neponovljivim Harrisonom Fordom.

 
U CineStaru su održane i pretpremijerne projekcije filma Barbie o kojem bruji cijeli svijet, a za naredne dane ulaznice i dalje nestaju jednakom brzinom!

Film Grete Gerwig i Noaha Baumbacha, Barbie, napokon je došao u kina te izazvao nezapamćen interes publike i rasprodao sve dvorane. Svi su se morali uvjeriti u priče o jedinstvenom prikazu Barbie koja već decenijama oduševljava sve uzraste.
Za Barbie, ali i Kena, svako je čuo, a ona je od stvaranja, davne 1959. godine, pa sve do danas mijenjala uloge i zanimanja. Promicala je raznolikosti i na taj način stvorila svjetsku popularnost koja nije popustila niti danas. Ne postoji osoba koja nije čula za Barbie, a isto tako vjerojatno neće biti osobe koja nije pogledala Barbie film!

Uz fantastičnu glumačku postavu, Margot Robbie i Ryan Gosling uveli su svaku osobu u publici u nevjerojatan Barbie svijet gdje je sve moguće i u kojemu je svatko barem jednom tokom svog života želio biti. Ostatak uistinu bogate glumačke postave predstavljaju velika holivudska, ali i muzička imena: Will Ferrell, Dua Lipa, Helen Mirren, America Ferrera, Emma Mackey, Michael Cera i brojni drugi.
Film Barbie je od 20. jula na redovnom programu, a tokom vikenda  od 21. do 23.7. CineStar priprema posjetiocima nova iznenađenja!

Meg 2: Put u dubinu u kina stiže od 2. augusta pretpremijerno, Jason Statham i njegov tim vraćaju se u daljnje istraživanje Marijanske brazde gdje će se suočiti s novim zastrašujućim stvorenjima. Ovaj je film veći i spektakularniji od prethodnog! 
Njihovo putovanje ubrzo postaje kaos kada zlonamjerna rudarska kompanija zaprijeti njihovoj misiji i natjera ih na bitku za preživljavanje s visokim ulozima. Suprotstavljeni kolosalnim morskim psima megalodonima s jedne strane, te nemilosrdnim otimačima s druge, naši heroji moraju nadmudriti te nemilosrdne predatore u utrci s vremenom. Dostupan i u premium formatima za najbolji doživljaj RealD 3D i 4DX!

Više detalja i kinoulaznice za najiščekivanije filmove godine dostupne su na blagajnama kina i online na cinestarcinemas.ba.

* * * 
Foto: PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno