Brač krije luksuznu vilu koja podsjeća na Grčku - zavirite s nama u njen interijer - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Brač krije luksuznu vilu koja podsjeća na Grčku - zavirite s nama u njen interijer

Tekst:

Nevena Divčić

PUTOVANJA
9.7.2024.

Ok, zaljubit ćete se!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Casa Bellissima spoj je luksuza, održivosti i boho stila. Prostire se na 6000m2 i sa bazenom od 35m2 ova privatna oaza, izgrađena u kamenu, pruža priliku za odmor iz snova. U potpunosti je samoodrživa eko - kuća, dizajnirana tako da pruži ekološki prihvatljivo, a veoma luksuzno iskustvo. Centralni dio ovog utočišta je definitivno veliki bazen koji se održava prirodnom morskom soli za ekološki prihvatljivo plivanje. Kuća se napaja solarnim panelima i smještena je u neposrednoj blizini nekih od najljepših plaža na Braču
Plaže Likva i Stipanska se nalaze u blizini objekta kao i mnogobrojne male plaže i uvale koje se nalaze u Sutivanu. Idealna je za romantični bijeg, porodični odmor ili retreat s prijateljima i predstavlja savršen spoj privatnosti, luksuza i održivosti.
Pored aktivnosti za djecu, kao što su trampolina i stolni nogomet, ovdje su smješteni i zidani roštilj, ležaljke i ljuljaške za maksimalan užitak. Kuća sadrži dvije spavaće sobe, a kupatilo i kuhinja potpuno su opremljeni svim elektronskim uređajima i potrebnim dodacima. 
Jesmo li vam upravo pomogli pronaći lokaciju za predstojeći odmor? Sigurno se već pitate da li je dostupna u periodu koji vama odgovara, to možete provjeriti ovdje.

* * *
Foto: Casa Bellissima

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno