U ovoj kućici na Vlašiću možete kreirati savršen vikend odmor uz toplu čokoladu, pucketanje vatre i pogled na prirodu -...

U ovoj kućici na Vlašiću možete kreirati savršen vikend odmor uz toplu čokoladu, pucketanje vatre i pogled na prirodu

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

PUTOVANJA
3.11.2021.

Želite li se probuditi sa pogledom na divnu prirodu, dovoljno je uputiti se do Vlašića gdje je smještena jedna od preslatkih kućica za odmor, Carpe Diem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što samo ime govori mnogo o lokaciji, tačnije da je vrijeme da iskoristite priliku i uživate u divnim trenucima već danas, vjerujemo da će vas i fotografije uvjeriti da se već danas odlučite rezervisati ovaj smještaj.

Foto: booking.com

Naime, Carpe diem je vikendica koja se nalazi na Vlašiću, tačnije na Galici, a udaljena je otprilike 15 kilometara od Travnika i nudi savršenu lokaciju za bijeg od užurbane svakodnevnice.

Foto: booking.com

Toplog i tradicionalnog uređenja, ova vikendica sastoji se od četiri spavaće sobe, opremljenom kuhinjom, ugodnim dnevnim boravkom, salonom za druženje i jednim kupatilom sa tušem.

Maksimalni kapacitet je 10 osoba, a minimalan broj noćenja za rezervaciju su dvije noći.

Foto: booking.com

Također, nudi vrt, pribor za roštilj, dječije igralište, vlastiti parking i besplatan pristup internetu, ali vjerujemo da će vas posebno oduševiti zatvorena terasa sa mjestom za roštilj i sač.

Ispred se nalazi i mjesto za okupljanje oko vatre gdje možete uživati u toploj čokoladi i laganom pucketanju drva.

Možete li zamisliti bolji odmor od drvene kuće smještene u prirodi, daleko od užurbanog gradskog asfalta, u kojoj dane provodite posmatrajući vatricu u krugu dragih ljudi?

Foto: booking.com

Ovaj scenarij vrlo lako je ostvariv, a sve detalje oko rezervacije i cijena potražite na njihovom Instagram i Facebook profilu.

Foto: @placeyourpin

Foto: @placeyourpin

Foto: booking.com

Foto: booking.com

Foto: booking.com

Foto: booking.com

***

Naslovna fotografija: Vikendica Carpe Diem
Tekst: Ilda Lihić-Isović 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno