Čarobno mjesto na Baliju zbog kojeg (dodatno) sanjarimo o putovanju na ovaj otok - BONJOUR.ba - bh.lifestyle magazin

Čarobno mjesto na Baliju zbog kojeg (dodatno) sanjarimo o putovanju na ovaj otok

PUTOVANJA
29.6.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz pješčane plaže, hramove, rižine terase, prekrasnu prirodu, indonezijsku kuhinju i brojne adrenalinske atrakcije, Bali je sve popularnija turistička destinacija. Među avanture koje su si putoholičari zapisali na bucket listu, upravo je ljuljanje na ljuljačkoj smještenoj nasred šume na otoku Baliju, točnije u mjestu Ubud.

Ne samo da ovo iskustvo potiče veliku radost i stvara kulisu za magične fotografije, nego i kreira uspomenu koju ćete pamtiti cijelog života. Za mjesto Ubud vjerojatno ste čuli zahvaljujući filmu Jedi, Moli, Voli, a ovaj simpatičan grad pun je neodoljivih restorana, ali i idealna lokacija za obilazak susjednih rižinih terasa, slapova i ljuljačke koju smo već spomenuli. 'Bali Jungle Swing' smještena je u blizini vodopada Tegenungan i sam dolazak do nje posebno je putovanje.

Prolazak kroz rižina polja, susret s majmunima u šumi, hram vode, a zatim njihanje na 30 metara visine uz pogled na prekrasan vodopad i prirodu čini da se na Baliju uistinu osjećate potpuno slobodno. O cijeloj avanturi možete čitati i ovdje, a u nastavku smo izdvojili još par fotografija koje će vas motivirati da i vi posjetu Baliju zapišete na listu mjesta koje vrijedi posjetiti jednom u životu.

 

 

PUTOVANJA , 29.6.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno