Brojna poznata lica na predstavljanju novog Chloé Nomade parfema

MODNE VIJESTI
30.3.2018.
Sinoć je u Sarajevu održana promocija novog Chloé parfema naziva Nomade. Organizatori su za lokaciju eventa izabrali potpuno neočekivan prostor - podzemnu garažu BBI centra u Sarajevu. Lokacija je to uz koju se veže pojam industrijskog stila, koji je spoj grubosti i nježnosti. Upravo takav je i novi Chloé Nomade miris - spoj različitog, neočekivanog, a i dalje nježan, onako kako samo Chloé zna.

chloenomade parfem2

chloenomade parfem3

Chloé žena sa sobom nosi slobodu i nepromjenjivu, prirodnu eleganciju. Samouvjerena, inspirirajuća, ona raste kroz svoja iskustva i susrete i ističe tko je zapravo, bez nametanja. Unutrašnja snaga vodi je da prihvati drugačije. Pogled je vodi u druge horizonte, dok je energija vodi prema novim licima. Baš poput mladih, talentiranih dama koje su imale priliku predstaviti se gostima na eventu – Amila Terzimehić, Maja Topčagić i Vanja Mišić. 

chloenomade parfem gosti

Sjajnom druženju su se pridružile i brojne poznate bh.dame i muškarci, VIP gosti te mediji, koji su se upoznali s neodoljivim notama i esencijom novog Chloé mirisa.

01

Maja Topčagić, Jaan Amir Alić i Amila Terzimehić

02

Maja Topčagić, Amila Terzimehić i Vanja Mišić 

 MG 0123

Ina Čano

 MG 0138

Martina Saira

 MG 0150

Erna Saljević

 MG 0132

Lejla Lojo – Karamehmedović i Belma Ušanović

 MG 0237

Iza Razija Mešević i Ina Čano

 MG 0239

Midheta Agić

 MG 0489

Aida Redžepagić

 MG 0515

Emela Burdžović

 

ŠTO CHLOE NOMADE PARFEM ČINI POSEBNIM?

U ovom trenutku, Chloé Nomade žena istražuje sve mogućnosti svijeta i povezanost s drugima koja briše granice. Ona ostaje u trenutku, gdje god da krene i koje god mjesto posjeti njen parfem je definira... Nomad, baš kao i ona. Nomad evocira viziju bijega.Parfem koji plijeni elegancijom i samopouzdanjem u kombinaciji sa slobodom koja definira Chloé. Parfem koji crta konture žene čija sudbina otvara vrata beskrajnih putovanja. Neodoljivi spoj nježnog i snažnog. Snažne cvijetno chypre note snažno udaraju poput vjetrova slobode. Intenzivan, mineralni karakter hrastove mahovine obmotan je senzualnom slatkoćom mirabel šljive. Iz ove svježine proizilazi osjećaj cvijetnog sjaja koji nosi frezija. Prirodni sastojci, koje je na jedno mjesto okupio parfumer Quentin Bisch, ističu se uzbudljivim harmonijama i nadahnjuju, baš kao i osjećaj bijega. Obje linije donose mekoću i kontrast ravnim linijama vrata bočice. Bočica koja budi želju za putovanjem. Francuska glumica Ariane Labed oličenje je Nomad žene i zaštitno lice cijele kampanje.

 

Chloe Nomade visual

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: