Na Bonjour.Garden in The City smo uživali u ekskluzivnom Armani Island kutku i mirisima koji bude najljepše emocije - Bo...

Na Bonjour.Garden in The City smo uživali u ekskluzivnom Armani Island kutku i mirisima koji bude najljepše emocije

Tekst:

Bonjour.ba

MAKEUP
24.6.2022.

Samo ukoliko ste jučer izgubili telefon i laptop, niste imali struju cijeli dan, je dovoljno dobar razlog da niste upućeni u detalje o magičnom Bonjour.Garden in The City eventu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Dok nam se još uvijek sliježu dojmovi od jučerašnjeg dana, preporučamo da pogledate djelić atmosfere.

Naime, jučer se održao ljetni Bonjour.ba party u gotovo neprepoznatljivoj bašti Hotela Europa, koja je odisala ljetnim mirisima i prozračnim romantičnim detaljima. Pod laganim velom misterije, vrt skriven u centru grada, krio je mnoštvo iznenađenja, kreativno uređenih kutaka i magičnih detalja. Lampice, lampioni i floralni aranžmani su se savršeno uklopili u našu ovogodišnju temu i to okupanu u Bonjour boje - roza i bijelu, a za realizaciju naših ideja pomogli su nam naši partneri iz Via Media agencije.

Pored ukusne hrane i muzike, zbog koje nam jutros od plesa trebaju hladne obloge, zvanice su bile odlično raspoložene i imale priliku družiti se, sklopiti neka nova prijateljstva te ostvariti brojne kontakte. Naši dragi gosti su neke od najpoznatijih lifestyle brendova iskusili na jedan sasvim drugačiji način. 

Iza bijelih kulisa nalazi se sanjivi mostić koji vodi pravo do našeg čarobnog foto walla, koji najbolje oslikava temu zabave - Bonjour.Garden in the City. Međutim prije nego vas pozdrave naše ljubazne hostese i ne krene fotografisanje za cvjetnom zidu, s desne strane ćete osjetiti opijajuće mirisne note. Harmonično uklopljen u okruženje bašte Hotela Europa, kao ispod stijena, krio se mirisni Giorgio Armani  kutak, sa savršenom ljetnom temom - Armani Island. 

 
Goste je dočekalo opuštajuće uređenje Armani kutka, koji je inspiraciju pronašao na morskim obalama. Kutak uređen u bojama ljeta, bijeloj i plavoj, je krio i nove raskošne mirise MY WAY FLORAL EAU DE PARFUM i ACQUA DI GIÒ, ali i privukao pažnju naših zvanica koje su uživale u opojnim notama. Ovakav kutak naprosto mami na fotografisanje, što su gosti rado i činili. 

 

 

MY WAY FLORAL unosi jače cvjetne note, više svježine i raznovrsnosti u tumačenje mirisa MY WAY, poznatog po svojem aktualnom cvjetnom karakteru i to tako da spaja rascvjetani buket bijelog cvijeća s blistavim, svježim zelenim notama.
Radosne glavne note ovog mirisa započinju esencijom mandarine, koja se na održiv način nabavlja u Italiji, te uljem gorke naranče iz Tunisa, svježim, zelenim i prirodnim sastojcima koji mirisu MY WAY FLORAL daju opojnu blistavost. Ove note pojačava cvijet naranče, a nova bočica mirisa MY WAY FLORAL od matiranog stakla stvara učinak igre svjetlosti koji podsjeća na svježinu jutarnje rose koja se skuplja na cvjetovima. 

 Dok se miris ACQUA DI GIÒ harmonično posložio sa temom zabave, ali i uređenjem Armani kutka. Esencija mora u bočici sa svojim slanim mirisom s daškom joda, ACQUA DI GIÒ od svojeg je nastanka inovacija u izradi parfema koja prenosi svježinu valova. Miris posebnim čine njegove prepoznatljive morske note, mješavina koja ovaj miris čini klasičnim muškim parfemom. Intenzivna svježina proizlazi iz bergamota i gorke naranče, dok drvenaste note, dočarane cedrom i pačulijem, tvore muževnu snagu mirisa. 
Tako su uzvanici u centru Sarajeva osjetili esenciju mora u bočici.
 

Više o Bonjour.Garden in The City zabavi pronađite na sljedećim linkovima:

Tko su bili gosti Bonjour.Garden in The City zabave o kojoj će se dugo pričati?

Sinoć je održan Bonjour.Garden in The City i da, bilo je magično. Vodimo vas u skriveni vrt u centru Sarajeva.

* * * 
Fotografije: Sanela Babić, Enida Kajević, Elvir Pandžić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci