Kako izgleda vjenčanje i haljina jedne dizajnerice vjenčanica? 

VJENČANJA
23.7.2019.

Marina je dizajnerica koja se krije iza brenda vjenčanica Harpe Paris i za francuski Vogue otkrila je sve detalje svog vjenčanja koje je bilo razigran miks francuske i španjolske kulture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marina i  Pierre Alexandre vjenčali su se u Provansi, točnije na imanju Château de Robernier.

Popularno: Savjeti koji će vam olakšati pripremu fantastične djevojačke zabave

Bila je to trodnevna proslava koja je uključivala posjetu vinariji, radionicu za izradu cvjetnih vijenaca, ples uz flamenco glazbu, brunch i večernju zabavu. 

Tik prije početka vjenčanja padala je kiša, što je kreiralo prekrasnu dugu koja je bila idealna kulisa za slikanje. Stolovi su za dan svečane ceremonije bili ukrašeni cvjetnim ukrasima sa svježim voćem (breskvama, smokvama i šipkom), kao i zelenim granama eukaliptusa. Romantična atmosfera je dana s mnoštvo lampica i svijeća.  

Marina je birala dugu ručno izrađenu čipkastu haljinu sa šlepom uz koju je nosila i cvjetni vijenac i dugi veo, dok je Pierre bio elegantan u crnom klasičnom smokingu. 

 Za flamenco večer birala je kratku haljinu otvorenih ramena i s naglašenim rukavima, dok je za ručak s obitelji odjenula maxi haljinu s točkicama i čipkom, kojoj je dodatnu boho notu dala uz cvjetne ukrase i naušnice. Još par zanimljivih detalja s njenog vjenčanja donosimo u nastavku.

VJENČANJA , 23.7.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno