Savjeti koji će vam olakšati pripremu fantastične djevojačke zabave

VJENČANJA
4.5.2018.

 Djevojačka zabava rezervirana je za uživanje, opuštanje i resetiranje u krugu najbližih prijatelja prije velikog dana. Opuštena atmosfera koja će rezultirati uspomenama koje će trajati vječno rezultat je predanog planiranja dama koje su uložile svoje vrijeme, trud i znanje u kreiranju zabave iz snova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji par detalja na koje svakako trebate obratiti pozornost ukoliko i vama pripada titula kume ili organizatorice ove sjajne zabave. Jer, bez obzira birate li za zabavu rezervirati cijeli vikend, poslijepodne ili večer, ovo je par točki na koje trebate pripaziti pri organizaciji zabave koja će biti intimna, ležerna i s puno slastica.

POPIS GOSTIJU I POZIVNICE
Zajedno s budućom mladenkom definirajte popis gostiju.
Pazite da imate kontakt svih dama, budući da će one postati vaš 'partner u zločinu' kroz naredni period.
A cijela avantura naravno zaslužuje i stylish pozivnicu.

pozivnica


MJESTO I VRIJEME ZABAVE
Provjerite koji datumi odgovaraju budućoj mladenci za organiziranje zabave, a onda se javite i damama koje će biti gošće zabave. Izaberite optimalan datum, obavijestite o tome mladenku i krenite na osmišljavanje lokacije za zabavu. Mjesto zabave možete komunicirati i s mladenkom ili ga tajiti.

PreviousNext


ODREDITE BUDŽET
Ova točka usko je povezana s lokacijom i dekoracijama za zabavu. Prvenstveno biste trebali razgovarati s mladenkom o raspodjeli troškova ( i da li će ona uopće sudjelovati u istima), a poslijei sa ostalim damama. Timski popišite sve potencijalne troškove, odredite budžet i raspodjelu troškova. Svakako se dogovorite i da novac prije same zabave raspodijelite među sobom, kako bi dame koje budu zadužene za kupovinu dekoracija, hrane ili rezervaciju smještaja imale odmah novac predviđen za to. A i ne želite si priuštiti scenarij u kojem morate nekoj od dama slati podsjetnik nakon zabave da vam preda novac dogovoren za organizaciju djevojačke zabave.

ODABIR TEME I DEKORACIJA
Tema bi trebala biti usko povezana s mladenkom i oslikavati njen karakter, strasti, hobije. Kroz temu biste trebali pokazati mladenki koliko ju poznajete, a kroz dekoracije potvrditi da ste s njom u svim avanturama i da se veselite što ste dio njenog putovanja. Ovisno o temi koju izaberete, birajte i ukrase za hranu i piće, uredite prostor simpatičnim natpisima i balonima te sitnim dekoracijama koje će mamiti osmijeh na lice. I ne zaboravite na zabavne igre!

PreviousNext


HRANA I PIĆE
Imajte slatki i slani kutak, osvježavajuća pića i koktele. Svaku od ovih točki možete sami pripremiti i ukrasiti ili angažirajte catering, kako biste uštedili vrijeme. Pazite da je hrana na hladnom, ne zaboravite na led i svakako dodajte simpatične ukrase u kolačiće, a natpise na čaše i piće. Zabavni ubrusi, slamke i par balona upotpunit će cijeli set.

PreviousNext


POKLONI
Za mladenku svakako pripremite i poklon koji će joj ostati kao trajna uspomena. Fotografija, album, ženstveno rublje, video snimak. Izmamite joj osmijeh na lice i suze radosnice.


darovi mladenka
ZAHVALA
A kao malu zahvalu za njihov trud, mladenka bi trebala svojim dragim prijateljicama pripremiti i simpatičan poklon zahvale. Sitnicu koja će pokazati koliko cijenite njihovo vrijeme uloženo za vaš dan iz snova.

 

zahvala

 


Foto: Pinterest

VJENČANJA , 4.5.2018.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno