Okružen predivnom rijekom Bunom, otočić Ada u Blagaju krije jednu od najljepših lokacija za predah i osvježenje - BONJOU...

Okružen predivnom rijekom Bunom, otočić Ada u Blagaju krije jednu od najljepših lokacija za predah i osvježenje

PUTOVANJA
15.8.2021.

Ideja odmora u opuštajućem okruženju ili uživanje u ukusnim zalogajima gourmet delicija, zasigurno je jedan od boljih načina kako provesti vikend.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unazad nekoliko godina Bosna i Hercegovina itekako se može pohvaliti zanimljivim lokacijama i mjestima stoga bez obzira jeste li u potrazi za romantičnim odmorom, uživanjem u bazenu, prirodi ili jednostavno želite mali bijeg iz užubrane svakodnevnice, pronašli smo destinaciju koja zaslužuje mjesto na vrhu popisa.

Otočić Ada u Blagaju s obje strane okružen hladnom rijekom Bunom, dio je restorana hotela Ada i jedna od najljepših lokacija u blizini Mostara za predah, osvježenje ili ručak sa dragim osobama. Tačnije, nalazi se 7 km od središta Mostara, a objekt uključuje vanjski bazen i sportske sadržaje poput igrališta za tenis i stolni tenis. 

Velika pozornost posvećena je detaljima poput ljuljačke gdje nastaju sve divne Instagram fotke. Ovo mjesto je postalo i vrlo zanimljiva destinacija onima koji su u potrazi za posmatranjem prirode koja oduzima dah, a već se nametnulo i kao mjesto u kojem se tako lako zaboravi na užurbanu svakodnevnicu.

U pondi su i jela restorana i voila! Sve što vam treba za savršeni odmor konačno možete pronaći na jednom mjestu. Dakle, ako još uvijek niste definirali svoj godišnji odmor i adresu na kojoj ćete isti i provesti, zašto to ne bi bilo uz smaragdnu oazu i predivnu rijeku Bunu? 

***

Naslovna fotografija: @mostar.forever
Tekst: Ilda Lihić-Isović

PUTOVANJA , 15.8.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@mostar.foreve

Podijeli:

Posljednje objavljeno