Bh. brend Vicéro predstavio je novu kolekciju na svom trećem rođendanu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bh. brend Vicéro predstavio je novu kolekciju na svom trećem rođendanu

Tekst:

Bonjour.ba/PR

MODNE VIJESTI
28.12.2023.

Vicéro je mladi bh. brend, nastao krajem 2020. godine sa željom da se što više razvija Made in BiH proizvodnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Klasika s malim twistom postala je prepoznatljiv pečat ovog brenda. Kaputi u nijansama od klasične nude do mistične ljubičaste i maslinasto zelene, jakne sa zvonolikim rukavima i elegantne hlače s volanom koji prati dužinu noge, pričaju o njihovoj unikatnoj estetici.
Vicéro je brend koji od samih početaka stavlja naglasak na kvalitetu. Prirodni materijali poput lana, kašmira i vune imperativ su pri izradi njihovih komada. Tako svaki kaput ili jakna daju obećanje o toplini tijekom ovih hladnih zimskih dana, ali i ugodnosti nošenja jer svaka koža voli prirodno.

Kroz naš prvi razgovor s timom brenda Vicéro otkrili smo da proces izrade traje dugo jer se pažnja poklanja svakom koraku. Od skice i konstrukcije, do pronalaska odgovarajućih materijala i kvalitetnog šivanja. Tako se svaki komad radi tek u nekoliko primjeraka, stavljajući naglasak na važnost slow fashion pokreta i unikatnosti koju donosi manja proizvodnja.
Vicéro je sada proslavio već treći rođendan, držeći se istih vrijednosti kroz svaku godinu. Proslava rođendana bila je idealna prilika za predstaviti i novu kolekciju kojom vladaju vuneni kaputi i zemljani tonovi poput smeđe i nude nijanse. Za djevojke koje u svojim kombinacijama ipak vole ponijeti malo boje, tu su komadi u raskošnim tonovima royal plave, bordo crvene i maslinasto zelene.

 Zavirite u njihov neodoljivi showroom koji je prava modna i cozy oaza stvorena za druženje i kupnju unikatnih komada koji će upotpuniti vašu stilsku priču.

* * *
Foto: Vicéro PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno