Kako isplanirati nešto drugačiju djevojačku noć za svoju BFF? Imamo 8 cool ideja. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kako isplanirati nešto drugačiju djevojačku noć za svoju BFF? Imamo 8 cool ideja.

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

VJENČANJA
13.6.2023.

Kada se vaša najbolja prijateljica udaje, djevojačka noć je prilika da joj pripremite nezaboravan doživljaj. Međutim, planiranje savršene djevojačke noći može biti pomalo izazovno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zbog toga u ovom članku smo odlučili istražiti nekoliko cool ideja koje će vam olakšati taj zadatak. Također, klasična djevojačka noć može biti zabavna, ali može biti i predvidljiva. Mi smo u planu imali nešto drugačiju i nezaboravnu večer i zbog toga donosimo nekoliko ideja.

 

Tematska zabava


Odaberite temu koja će se svidjeti vašoj prijateljici i organizirajte zabavu. Odabir teme ovisi o njezinim interesima, ali neke popularne teme su Disney princeze ili Disco night. Ukrasite prostor prema temi, pripremite ukusnu hranu i piće i vaša BFF će biti oduševljena. 

 

Foto: unsplash.com

 

Zajednički glamping


Glamping je novi trend koji spaja avanturu i udobnost. Ova vrsta kampiranja nudi luksuzne šatore, kampere i druga smještajna rješenja koja omogućuju uživanje u prirodi bez odricanja od udobnosti. Ako tražite nešto drugačije i nezaboravno za djevojačku noć vaše BFF, glamping je sjajan izbor. 

 


 

Vinski turizam


Ako vaša prijateljica voli vino, organizirajte vinski turizam. Odaberite nekoliko vinarija koje želite posjetiti i provedite dan uživajući u ukusnim vinima i prekrasnim krajolicima. Možete unajmiti vozača ili organizirati turu.

 

Wellness vikend


Ako vaša prijateljica treba opuštajući odmor, organizirajte wellness vikend. Odaberite neki od najboljih wellness centara u gradu ili u blizini i pripremite masaže, manikure, pedikure i druge beauty tretmane.

 

Putovanje u inozemstvo


Ako imate dovoljno vremena i budžet vam to dozvoljava, putovanje u inozemstvo je savršena ideja za djevojačku noć. Možete odabrati neku novu destinaciju koju želite posjetiti i provesti nekoliko dana istražujući nove gradove, kulture i krajolike. Ovo će biti nezaboravno iskustvo za vas i vašu prijateljicu, a pružit će vam priliku da se povežete na novi način.

 


 

Planirajte nešto aktivno


Umjesto klasične večere i izlaska u klub, planirajte nešto aktivno. Možda biste željeli organizirati paintball, penjanje po stijenama ili neku drugu aktivnost. Ovo će biti nezaboravno iskustvo za vas i vašu prijateljicu, a pružit će vam priliku da se izazovete na novi način.
 

Planinarenje


Ako vaša prijateljica voli prirodu i avanturu, možda biste željeli organizirati planinarenje. Planirajte rutu koja će vas odvesti do prekrasnih vidikovaca i prirodnih ljepota. Ovo će biti sjajan način da provedete vrijeme zajedno i istovremeno uživate u prirodi.

 


 

Organizirajte radionicu

 

Ako vaša prijateljica voli umjetnost i kreativnost, možda biste željeli organizirati kreativnu radionicu. Možete se odlučiti za radionicu izrade nakita, keramike, kuhanja ili neke druge vještine koja znate da će njoj biti zanimljiva.

 ***
Naslovna fotografija: freepik.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno