Benedict Cumberbatch našao se u mini seriji koja je najgledanija na Netflixu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Benedict Cumberbatch našao se u mini seriji koja je najgledanija na Netflixu

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
12.6.2024.

Glumac kojeg volimo iz mnogih filmskih i serijskih ostvarenja, a posebno iz serijala “Sherlock“, ponovno se vraća na male ekrane, a ova serija već osvaja publiku širom svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Trenutno najgledanija serija na Netflixu - "Eric", kroz šest epizoda donosi priču o egocentričnom lutkaru Vincentu, čiji devetogodišnji sin Edgar nestaje na putu do škole. U traumi koja slijedi, Vincent uspostavlja neobičan odnos s izmišljenim likom (visoki plavi jeti).

 Unatoč ovako neobičnoj premisi, serija se očituje kao inventivna i dosta mirnija nego što možda očekujete. Serija je smještena u New York 1980-ih te prati Vincentovu unutarnju borbu dok pokušava pronaći sina, dok se radnja paralelno bavi i istragom nestanka Vincentovog sina i korupcijom u policiji.


Foto: @benedict_spence_dop

Foto: @benedict_spence_dopBenedict Cumberbatch briljira u ulozi Vincenta, a serija, iako ponekad složena, istražuje širok spektar tema, od bračnih problema do policijske korupcije te se ističe kao jedan od najoriginalnijih Netflixovih naslova u posljednje vrijeme.

Unatoč nekim kritikama zbog iznenadne upotrebe nadnaravnog elementa u vidu izmišljenog lika, "Eric" ostaje intrigantan prikaz očajničke potrage i psihološkog urušavanja glavnog lika.


Trailer za miniseriju Eric


* * *
Naslovna fotografija: @mjonf

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno