#BackToCity: 5 bh. proizvoda za kuhinju koji će oduševiti vas i vaše goste - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

#BackToCity: 5 bh. proizvoda za kuhinju koji će oduševiti vas i vaše goste

Tekst:

Marija Perić

INTERIJERI
23.9.2022.

Originalni bh. brendovi koji unose svoje umijeće i kreativnost u svaki proizvod česta su tema na Bonjour.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovog puta odlučili smo izdvojiti proizvode iz BiH uz koje ćete moći urediti svoje kuhinje na osobit način te im dati posebnu dozu karaktera. Birali smo daske i tacne koje će biti idealne za dočekivanje gostiju, druženja ili čak kao detalj u uređenju same kuhinje.

Uz to, izdvojili smo i ručno rađene tanjure sa porukom, kao i šalice uz koje ćete vi i vaša mama ili vaše prijateljice moći uživati u toplim zajedničkim momentima. Bilo da uživate u solo druženju ili upravo pripremate sve za druženje sa najmilijima, ovi proizvodi će biti odličan dodatak stvaranju uspomena i malenih posebnih trenutaka. Koje smo bh. proizvode za uređenje kuhinje izdvojili otkrijte u nastavku.

 

WAGAWOOD – daske
 

Autentične rezbarije, pomno birani oblici, kao i činjenica da se njihovi proizvodi rade ručno tijekom čitavog procesa - osvajaju na prvu. Više o WAGAWOOD brendu smo pisali i ovdje, a sigurni smo da će se uklopiti u svaki dom.

 TAKO ceramics - šoljice za kavu
 

Ovi keramički predmeti lako će naći svoj dom u vašoj kuhinji. Od ručno rađenih šalica do najzanimljivijih tanjura, posebnost je zagarantirana, a više i o TAKO kolekciji vaza pišemo i ovdje.

 Trebaš tanjur – tanjuri
 

Uz preslatko oslikane šalice sa skrivenim porukama, nismo mogli odoljeti ni ovim tanjurima na koje sami možete birati što ćete napisati.

 Sonja Bikić – čaše
 

Ova umjetnica i vlasnica galerije uz jedinstveni nakit kreira i zanimljive čaše sa apstraktnim i jedinstvenim motivima što će definitivno uljepšati vašu pauzu za kavu.

 Sapphire Studio – tacne
 

Studio koji izrađuje mnoštvo drugačijih proizvoda od drveta nas je osvojio svojim tacnama sa porukom. Već možemo zamisliti kako serviramo omiljene zalogaje na sljedećem druženju upravo na ovoj tacni, a izgledati će odlično i kao detalj u kuhinji.

 

***
Naslovna fotografija: Pexels 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno