Bh. namještaj osvojio i Nizozemsku: Zavirite u neopisivo šarmantan poslovni interijer - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Bh. namještaj osvojio i Nizozemsku: Zavirite u neopisivo šarmantan poslovni interijer

Tekst:

Arijana Bošnjak

INTERIJERI
20.3.2024.

Artisan je bh. brend poznat po zanatskoj izradi namještaja čiji dizajn potpisuju svjetski dizajneri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


To je namještaj koji se odlikuje elegancijom, čistim linijama i toplim nijansama drva od kojeg je izrađen, kao i kvalitetom izrade i detaljima od prirodnih tkanina koje komadima namještaja daju dodatni šarm.

 Već znamo da su njihov specifičan dizajn i kvaliteta prepoznati diljem Europe te da njihovi komadi krase neke od najljepših interijera, poput hotela Borgo Santandrea na Amalfi obali, zero waste restorana u Helsinkiju, popularnog resorta na Islandu i mnogih drugih interijera na atraktivnim lokacijama.

Ovaj put nam je pažnju privukao interijer u Nizozemskoj. Komadi brenda Artisan našli su se u sjedištu tvrtke „L – founders of loyalty". To je stara zgrada telekomunikacijske tvrtke KPN koja je transformirana u cilju kreiranja najljepšeg i najugodnijeg ureda u Nizozemskoj, kako i sami kažu na svojoj Instagram stranici.


Foto: @artisanlovewoodNas je oduševio prostor koji u potpunosti redefinira pojam poslovnog okruženja, zahvaljujući toplim tonovima, drvu od kojeg je namještaj izrađen i fluidnim linijama koje krase svaki model i tako stvaraju kohezivan, umirujući prostor.


Modeli namještaja koji krase ovaj interijer

U interijeru ove poslovne zgrade korišteni su ikonični modeli brenda Artisan, poput stolice Mela u nježnom zeleno - sivom tonu, kojem posebnu toplinu daje kontrastni ton drva. "Zlatni" oker ton lounge stolice Neva pak unosi dinamiku u interijer i čini ovo mjesto šarmantnom oazom koja opušta posjetioce.


Foto: @artisanlovewood

Foto: @artisanlovewoodČitav lounge prostor odiše minimalizmom i elegancijom, ali i posebnim osjećajem tihog luksuza i bezvremenskog glamura. Smirenost koju pružaju prirodni elementi u prostoru prenesena je i u uredski prostor čijim središtem dominira drveni stol čistih, zaobljenih linija, iz kolekcije Luc.

Clean estetiku stola upotpunjavaju Tesa stolice renomiranog bh. dizajnera Saliha Teskeredžića (suosnivač brenda Gazzda), koje oduševljavaju svojim unikatnim dizajnom i pričom o tome koliko jednostavnost može imati snažan statement i autentičnost.


Foto: @artisanlovewoodInspirirajte se kako urediti interijer kojim dominiraju neutralni tonovi, prirodni elementi i kreativan dizajn koji čini prostor unikatnim.


Foto: @artisanlovewood

Foto: @artisanlovewood

Foto: @artisanlovewood

* * *
Naslovna fotografija: @artisanlovewood

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno