U ovoj vikendici na Ponijerima ćete osjetiti sve čari zime - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

U ovoj vikendici na Ponijerima ćete osjetiti sve čari zime

Tekst:

Emina Smaka

PUTOVANJA
29.11.2022.

Ponijeri su planinsko izletište nedaleko od grada Kaknja, koje obiluje porodičnim vikendicama te u zimskom periodu podsjeća na selo iz Hallmark filmova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ponijere smo spominjali i ranije kroz zanimljivo uređenu vikendicu Little Cottage Dream, a čini se da Ponijeri kriju još jedan dragulj za odmor. Riječ je o apartmanima 'Mountain Apartment Michelle' s pomalo rustikalnim uređenjem, s daškom modernih detalja. Na prvu nas je privukao pogled na prirodu u kojem možete uživati instant pri buđenju iz kreveta, uz pucketanje vatre iz kamina. 


 Apartman se sastoji od kupatila, kuhinje, dijela za odmor i otvorenog prostora za spavanje. Veliki prozori s pogledom na uspavanu prirodu, uz kamin kreiraju nezaboravno zimsko iskustvo za dvije osobe. Kuhinja je uređena s elementima u odvažnoj zelenoj boji, a kupatilo je opremljeno modernim dodacima. Ovi apartmani imaju sve što vam je potrebno za opuštajući i cozy odmor u prirodi, a pogled s prozora će s dolaskom zime bivati sve bolji. Ako upravo ovdje želite provesti svoj vikend, ne oklijevajte se javiti na njihov Instagram profil @mountain.apartment.michelle

 

* * * 
Naslovna fotografija: @mountain.apartment.michelle 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno